ak parti'de son zamanlarda artan atatürk sevgisi


  • Son zamanlarda gözlemlediğimiz oy kayıplarının sebebiyet verdiği bi omurgasızlık örneği. Bu konuyu sırasıyla flood haline getirelim.

    - herşey akp belediyelerinin istifalarıyla başladı. Son seçimde hızlı oy kayıplarının önüne geçme çalışmasıyla başlayan bi sürece girdik. İsmi kirlenen belediye başkanlarını sırasıyla istifası istenildi. Temizlenilmeye çalışıldı.
    - 29 ekim öncesi ile başlayan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk “ söylemi. Yıllardır süre gelen Mustafa kemal söylemi artık “Atatürk” ile birleşmiştir.
    - akp belediyelerinin ve başkanlıklarının daha önce görmediğimiz özenlikte yaptığı kutlama ve anma törenleri. Bi çok belediye ve başkanlıkta toplu anıtkabir ziyaretleri şehir merkezlerindeki törenler.
    - 29 ekim ve 10 kasım günlerinde sosyal medyada bulunan aktrollerin ve yandaş gazetecilerin kutlama mesajları ve iki yüzlülükleri.
    - yandaş gazetelerin gerek gazete ana sayfalarında gerekse internet sitelerinde bulunan büyük puntolarla yazılı “ataya saygı” başlıkları.

    abdülkadir selvi

    güneş gazetesi

    sabah gazetesi

    akp sözcüsü

    Floodumu bi kaç örnek ile tamamlamaya çalıştım.

    Bunca zamandır törenleri iptal eden siz, hastalık bahaneleri ile ziyaretlere gitmeyen siz, iki ayyaş diye salyaları akıttığınız siz, götünüz tutuşunca da en büyük Atatürkçü olan yine siz. saygısızlığınız, samimiyetsizliğiniz biz de oy verme duygusu uyandırmıyor sadece mide bulantısı.


    Edit: son bi çıkışta bekir bozdağ’dan geldi
    link