blog sözlük itiraf
-
Yine saçlarımı güzelce kendim kestim sözlük. Ve kısa saç yakışıyor, biliyorsun.
Bir de balkonda otururken, belki de uzun zamandır fark etmediğim bir şeyi yapmış oldum. İlk kez takım yıldızını gördüm sanırım. Gökyüzü çok berrak burada. Sanırım büyük ayıydı gördüğüm. Ya da küçük olanı. Ama büyüktü yani. kocamandı. Ve çok güzeldi. '*' Hala orada. İstersen sen de bakabilirsin sözlük.
İtirafım ise, son yıllarda saçımı hep kendim kesiyorum. Berbere gittiğim çok nadir. Çünkü berberde benim 15dk da yaptığım iş, 30dk'yı geçiyor. Ve ben su gibi terliyorum ve sinir oluyorum. O yüzden çekindiğimden gitmiyorum berbere.
Son 4 yılda, biri Türkiye'den (Braun) diğeri de Amazon'dan (Moser) aldığım kablosuz saç ve sakal traş makinelerimin paralarını 2'ye katladım berbere gitmeyerek. İlkini babama şutlamıştım bu arada.'*'
Neyse. End of confession.
