sevgili yerine normal arkadaş olmak
-
ilk entry buram buram türk tipi feminizm koktuğu için bazı şeyleri açıklama gereği hissettim.
öncelikle nasıl bir insansanız o tip insanlarla takılırsınız. kaliteli insansanız, kaliteli çevre; salağın tekiyseniz, salak bir çevre. yani çevrenizdeki erkekleri veya kadınları bir nevi siz belirliyorsunuz.
önüne gelene yürüyen aptal erkeklerle takıldıktan sonra bundan şikayet etmek çok mantıksız. çünkü söz konusu o kastedilen 'herkese yürüyen erkek' tiplemesi sizin arkadaşınız ise, bir gün size de o gözle bakabileceğini düşünmeniz gerekir.
şu ana kadar birçok kadın ile arkadaşlık ilişkilerim oldu. aralarında gayet güzel kadınlar da vardı lakin hepsiyle gayet iyi arkadaştım ve hiçbiriyle sevgili olmak için bir girişimde bulunmadım.
şimdi arkadaşken bana bir kadın yürüse, kaldı ki bunu gerçekten yapan kadın sayısı azımsanamayacak kadar çok, hemen aptal yerine koyup genelleme mi yapmalıyım? çok saçma.
not: azımsanamayacak kadar çok kısmı bana değil genel olarak erkeklere. endişelenmeyin.
yani iş; sizin çevrenizi belirleme yeteneğinizde bitiyor. bunu beceremiyorsanız, ya yeteneksizsiniz ya da siz de o şikayet ettiğiniz insanlardan birisiniz. bu kadar basit.
2 ay sonra gelen edit: ilk entry'den kasıt angrybird'in değil. yazan kişinin entry'si silinmiş.
