blog sözlük itiraf


  • Şimdi şu durum cidden üzücü, sen saçma salak başlıkları çek ekşisözlük gibi artık çöp olmaya yakın sözlükten, sonra "ya nasılsa altına yazan olur, dur hele hiç ellemiyim" de, sonra da öyle ekşisözlük'ün merdiven altı gibi hayat sür.

    Ekşisözlük deyince çok eskiden şöyle bir durulurdu. Cidden öyleydi. Google gibiydi. Bilgi topluluğuydu. Wikipedia'ydı hatta adeta. Çünkü gerçek yorumlar vardı, kullanıcı yorumları, tüketici yorumları, ciddi eleştiriler... Şimdi öyle mi? Mantıklı bir başlığın altında 100 tane entari varsa bunlardan 3 tanesi işe yarar gerisi çöp. Bildiğin ergenvari, saçmalamak adına ya da troll mantığıyla yazılmış çöp entariler.

    Heh, işte bu yüzden üzülüyorum Sözlük. Yoksa tabii ki ben de isterim eğlenceli, faydalı ve "blog yazarlarına ve blog takipçilerine özgü" bir sözlük olmanı. Ama işte (bkz: bir sen akıllısın)

    Başlık içeriğini geliştirelim tabii ki. Sonuçta blog yazılarının konuları türlü türlü. Ama bazen burama kadar'*' geliyor. Neyse, aman bu sıcakta değil mi? O değil de, boykot kararımla iyice sadece bu başlığa yazar oldum. N'apayım?'*'