sözlüğe eklenen özellikler


  • + malzeme adını verdiğimiz özellik tamamlandı.
    + aklınıza bir başlık geldi, "bu başlık mutlaka sözlükte olması gerek" dediniz ama hiç uzun uzun yazasınız yok, o halde o başlığı diğer yazarlara paslayabilirsiniz. böylece herhangi bir entry girmeden, sadece başlığın fikir anası ya da babası olabilirsiniz.
    + malzeme sisteminin bir güzel yanı da gündemdeki olaylarla ilgili konuların sistem tarafından düzenli olarak birçok kaynaktan çekilmesi.
    + malzeme özelliğinin en büyük artısı (bkz: başlık açmak istemek ama konu bulamamak) derdine derman olacak olması.

    + tabii bu özellik beraberinde bazı düzenlemeleri de getirdi.
    + artık başlık açma (arama) sayfasında başlık düzelt ve google'da araştır butonları mevcut. böylece malzemeler içinde gördüğünüz ve dikkatinizi çeken fakat hakkında bir fikrinizin olmadığı konuları ilgili buton yardımıyla yeni sekmede açıp efor sarf etmeden öğrenebileceksiniz.
    + sistem tarafından farklı kaynaklardan çekilen ve blog sözlük'te yer bulmaması gerektiğini düşündüğünüz malzemeler 3 yazarın talebiyle otomatik olarak listeden silinecek.

    + ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ki başta profil sayfaları olmak üzere sözlüğün birçok kısmı sıfırdan yazılıyor ve odaklandığım ilk amaç sözlük özelliklerini kullanırken keyif almanızı sağlamak, ikincil amacım ise sayfaları en sade ve en şık halinde, aynı zamanda kullanışlı olarak size sunmak.