aleyna tilki


  • İlk Yetenek Sizsiniz'de şarkı söyleyerek seyirciyi sesiyle mest etmiş, Cevapsız Çınlama ile artık sıkmaya başlayan, pop'larda hep aynı müzikalin kullanıldığı şarkısıyla, yaşı gerekçesiyle fazla dikkat çekmiş genç sanatçı. Bilemiyorum, sanatçı tabirime illa kızanlar olacak fakat kıza fazla önyargılı yaklaşıldığını düşünüyorum.

    Sevimli ve güleryüzlü, bazı lafları gerekçesiyle egolu olarak etiket edilmiş. Böyle konuşmasını da yaşına vermek lazım ancak abartıp da hakaret etme derecesinde olduğunu hiç sanmıyorum. Sesi gerçekten güzel, sahneyi inletebilecek türden.

    Geçenlerde bir yazı gördüm, açıkcası benim Aleyna Tilki hakkındaki görüşümü yumuşatan da bu oldu. Çocuğun birisi, Aleyna'ya yaşı gerekçesiyle gündem konusu edenlere tepki olarak, 'ben 12 yaşındayken inşaatlarda çalışıyordum. Kimse senin yaşını taktığı kadar benim yaşımı takmadı. Dediklerine aldırış etme.' yazmış. Hâlâ da unutamıyorum dediklerini.

    Yani diyeceğim şu ki, olabilir. Genç yaşta hoş bir sese sahip olabilir. Bununla ünlenebilir. Yaşı gerekçesiyle garipsenen sözleri olabilir. Neden bu kadar kızı kötüleyen var anlamıyorum. Tek dileğim, umarım harcanmaz. Sesini iyi yönlendirirlerse çok daha farklı yerlere gelebilir. Fakat umarım artık demodeleşmiş müziklerin arasında kaybolmaz.