14 nisan 2017 herkes teyakkuzda olsun


  • cevap verilmiş buna istinaden cevap veriyorum.

    darbe artık olmaz. olduğu zaman da ordu selam ben darbe yapıyorum siz uyanık kalırsanız biz darbeden geri kalırız demez.

    feto denen itin hakkında biz yıllarca konuştuk. sizin ağa babalarınız hoca efendi, haşmetlim, büyük adam derken biz yalancı olduğunu söyledik. peki hükümet ne yaptı? ergenekon, balyoz, poyrazköy gibi sahte ve dijital verilerle açılan davalarla bütün vatan sever komutanları içeri tıkayıp feto denen yapılanmanın önünü açtı. süreci takip ediyorum diyen iktidar ne yaptı? kandırıldık :( dedi. bu kadar basit değil her şey.

    yani darbe dediğiniz katliamın da öncüleri siyasal islamcılar oldu. merak etme feto denen yapılanmanın artık darbe yapabilme ihtimali yok. onlar ayıklandı, artık yerine %100 emin olunan akp'li neferler geçiyor :)

    şanlı türk ordusunda artık sizlerin sevmediği vatan severler de kalmadı. onları da feto meto davasında attınız. atmadıklarınızı önceden küstürdünüz. kendinize de darbe yapmayacağınıza göre gönlünüz ferah olsun.

    hulusi akar'ın kardak kayalıklarına yunanistan tarafından çıkartılmayıp uzaktan poz verdiği bir ülkenin ordusundan darbe beklemeyin. türk adalarını yunanlılara kaptırdılar, yetmedi türbe falan kaçırdılar.

    sonra gelip buraya aman uyumayın darbe olacak diyorlar.

    oldu canım.

    ilave: şunları da söylemeden geçmeyeyim. fikirlerinize falan saygı duyduğum yok. saygı bireylere duyulur. inanç özgürlüğüne duyulur, yaşam hakkına duyulur. o yüzden saygı duyun rereröleriyle gelmeyin buraya. kimse sizin fikirlerinize saygı duymak zorunda değil. nasıl ki pedofillerin hastalıklı fikirlerine saygı duymuyorsak sizlerin görüşlerine de duymuyoruz pek değerli çok sorgulayan zeki arkadaşlar. hani yazayım dedim.