hollanda krizi


  • Bir "bunlar hep ak partinin oyunları" yazı dizisine daha hoş geldiniz. Arkadaş nasıl bir zihniyetiniz var anlamıyorum. Utanmasanız, trump'ı da Erdoğan seçtirdi, falan diyeceksiniz. Adamı iyice şeytan bellemişsiniz, her taşın altında onu arıyorsunuz. Bu düşünce tarzı ne akla, ne izana sığar.

    Avrupa'da ve amerika'da yükselen ırkçı dalgayı ve islamofobiyi göremiyor musunuz cidden? Geert wilders'in şu açıklamalarını görmediniz mi? Türkiye'de müslümanların sesinin yüksek çıkmasından rahatsız olduklarını göremiyor musunuz? Onların laik, dinsiz veya en azından dinlerini yaymaya çalışmayan, hayatın her alanından soyutlanmış, etliye sütlüye karışmayan bir din istediklerini, kesinlikle bir "Hristiyan Birliği" olan avrupa Birliği ile topyekün Müslümanların karşısında yer aldıklarını, müslüman ülkelerin lehine olacak hiçbir şeyi istemediklerini anlayamıyor musunuz?

    Bütün bunlar açık şekilde ortadayken hala "bu da danışıklı dövüş", "hep akpye yaradı" gibi paronayakça düşünceleri nasıl üretebiliyorsunuz? Neyin kafasıdır bu gerçekten? Arabanızı park yaparken duvara vursanız Erdoğan'a suç atacak dereceye gelmişsiniz. Pes doğrusu.