dave mustaine


  • hakkında söyleyecek çok şeyin olduğu megadeth'in kurucu üyesi. kendisini tanıdıktan sonra bir süre boyunca antipati duysam da, şimdi düşündüğüm zaman bu adama saygı duyulmamasını imkansız görüyorum.

    bir gitarist düşünün; tarzını benimsettiği metallica gruptan onu yersiz sebeplerden dolayı atmış ve kendisinin hiçbir zaman ulaşamayacağı bir şöhret yakalamış. grubu megadeth ile başarıya ulaşsa da, en iyi yaptığı iş olan gitar çalmaya sol kolundaki sinirlerin hasar görmesinden dolayı sıfırdan başlamak zorunda kalmış. vokalist olmasına rağmen boyun sakatlığı geçirmiş. yaşamadığı talihsizlik kalmamış ama adam yılmamış. hala müziğini en iyi şekilde icra ediyor. hala grubuyla birlikte efsane albümler çıkartabiliyor (bkz: dystopia)

    kendisine taparcasına aşığı olan fanlarını sevmem, ama bu adama saygı duymamak elde değil. bana kalsa 2002'deki talihsiz olay olmasa bugün daha güzel eserlere imza atmış olabilirdi, daha fazla klasik parçasını dinleyebilirdik. alternatif tarih saçma fakat ben bunun olabileceğine inanıyorum.