ghulabania


  • Deniz gezmişi hatırlatmıştır bana.
    Sözlükte herşeye insanca tepki verip şikayetlerimi insanca dile getirdim ama bu kadarı fazla. Sözlükteki kemik yazarladandı arkadaş. İki satırlık entryleri yoktu, sağlamdı. Facebook fotoğraflarının altına yorum yaor gibi entry girmiyordu. Kemik kitle diye bahsettiğim kesim zaten toplasan 10 kişi yok gerisi yalan. Hatta hiç çekinmeden bir kaçını paylaşıyım;

    Azazator
    Doğrudan demokrasi uyugulaması
    5eçeyrekkala
    Sekizincivecihi
    Devrik devrimci
    Timsword
    Gereksizadam
    Çıplakyazar
    Ve son olarak
    Ghulabania(idi)
    Can dostum
    Waitsullah
    Birazdan okuyacağınız yazı üstte belirttiğim yazarlardan hiçbirine itafen değildir. Onaların yeri ayrıdır. Sözüm diğerlerine.
    Bunlar dışındaki yazarlar. Blog reklamı yapapıp boş boş forum kasmaya gelmişler. Tanımdan heberleri yok.
    Hepsi şu sendromdan müzdarip. Bloglarınızda bomboş ayrıca heberiniz olsun. Aralarında işe yarar olanlar sezerin, çıplakyazarın ve lacivertin blogları gerisi bi halta yaramaz hepsine baktım. Sözlük yazarı olmak birikim ister. Donanım ister. Entellektüellik ister. Saydığım yazarlar dışında hiç birinizde yok bunlar haberiniz olsun.
    Ben 19 yaşında bir öğrenciyim bu yaşımda çoğunuzdan daha olgunum bukadar da netim. sözlükte aktif olan çoğu yazarla az çok muhabbetim vardı çıkardığım sonuç budur. Hepiniz yukarda linkini verdiğim sendromdan müzdaripsiniz.
    Şimdi sezerden son isteğim beni de uçurmasıdır.
    Yukarda saydığım yazar kardeşlerimi yoldaşlarımı abilerimide arkamdan bekliyorum haberleri ola. Severim hepsini ayrı ayrı. Biz gidersek bu sözlük biter haberiniz olsun.
    Şimidi siz gidince daha güzel olacak diyenlere; bi bakın bizden önceki başlık ve entrylere derim. Güzel olacağı kesindir ama cehalet içinde geçer burası popüler kültür zırvalarsınız anca.
    Şimdiye kadar tüm entrylerimi imlaya, yazım kurallarına uygun girdim. Bu kuralsız son entrymde size armağan olsun.
    Boş bloggerlar.
    buda Ghulabania'nın bende bi isteğidir.

    Cahillikle ve popüler kültürle kalın hatta içinde boğulun.
    Sezerden son bir isteğim de sözlükte en çok entry girilen başlıkları çoktam aza sıralayan bi liste yapmasıdır. Ne halt yediğinizi o zaman görürsünüz.

    Ayrıca demirchess malın tekidir. Haberiniz ola bi kaç mal daha var adları aklımda değil.

    Yukarıda nicknamelerini belirttiğim yazarların hepsinden bu fevri entry için özür diliyorum beni unutmasınlar diyorum. Bu sözlükte bu vakte kadar sabredip durduysam onlardan daha fazla şey öğrenmek içindi ve dostluğun ne olduğunu bile insanlardı. Sezer uçur beni

    Not: şimdiye kadar girdiğim bütün entryler, sözlükte online olduğum bütun süre mobil bağlatıylaydı. Yaptığım iş zordu yani. Ben öyle gönül koymuştum bu işe.