blog sözlük için öneriler


  • sözlüğün önerilere bu kadar açık olması çok güzel. düşünce özgürlüğüne şüpheli bir gözle bakılan bu zamanda farklı fikirlere açık olmak sorunların üstesinden gelecektir diye düşünüyorum.

    sadece (bkz: #30109) entry ile ilgili bir şey hatırlatmak istiyorum.

    entrylerin altında ne kadar eksi veya artı aldığı yazılırsa teşvikten çıkar başka bir şeye dönüşür. daha çok yazmaya hevesli yazarların hevesini kırabilir. teşvikten çıkar yarışmaya dönüşür. türkiyenin eğitim sistemine dönüşür. debe nin güzel tarafı insanların seçici beğenilen yorumlar okuması, yazarak teşvikten daha fazla.biz mütevazi olmayı, yaptığımız iyiliği unutup bununla mutlu olmayı unuttuk. sürekli bir yarış ve öne çıkma isteğiyle dolduk. burası öyle olmasın.

    burası diğer sözlüklerden farklı bir platform.standart sözlük konseptinden ziyade blog yazarlarının, takipçilerinin hatta ilgililerinin birleştiği bir platform. ve sözlük de. burada her şeyin tanımı mı yapılmalı sadece geyik mi yapılmalı?

    blog-sözlük ikilisinden sözlük kısmının çok daha ağır bastığını görüyorum. blog kısmıyla ilgili yazarlarının ve okuyucularının ortak yönleriyle ilgili bir şeyler yapamaz mıyız? blog tarafı daha altta kalıyor gibi. bence bu konu hakkında biraz düşünebiliriz. kolay gelsin blogsözlük belediyesi.