uzun kirpikli erkekler


  • 10-11 yaşlarıma kadar benim de çok uzundu kirpiklerim. Elmacık kemiklerime kadar gelirdi gölgeleri, gözlerimi kırptıkça ters yöne giden yelpazeler gibi gözüktüğünü ve keşke kendisinin kirpiklerinin de benimki gibi olmasını istediğini söylerdi birçok karşı cinsim.

    Sonra kıskançlığın verdiği bir nazar ve kötü enerji midir bilmiyorum; o yaşlarda ocağa eğilip yakmaya çalışırken bir anda ateşin harlanmış bir vaziyette parlamasıyla, mesafem de yakın olduğu için cayır cayır köklerine kadar yandılar.

    Başka sorunlar yüzünden doktorun yanında şifacı - lokman tarzı birkaç hocaya da gitmiştik ve adamların elinde hangi derde iyi geldiği kavanozunun üstünde yazan, tamamen doğal bitkilerden yapılmış merhem ve şurup tarzı ilaçlar vardı. Onların verdiklerinden de, sözde saça - kirpiğe iyi gelen yağlardan da sürdüm ama hiçbir faydası olmadı. Hala gür ve sık ama hiç o dönemki kadar uzun değiller.

    Siz siz olun kirpikleriniz yakmayın ya da insanların fazla övmesine izin vermeyin. Her şey eski haline dönemiyormuş çünkü onu anladım :D