düşün ki o bunu okuyor


  • seni çok özlüyorum. senden sonra bir sürü insan oldu hayatımda. biri ciddi manada duygusal olarak da bende hisler uyandırmıştı yalan yok. belki aramızda tam manasıyla bir ilişki başlasa seni unutacaktım ama unutmam için ortam oluşmadı.

    belki hala seni sevmem gerek. ya da unutmamam sevmesemde.

    hala her şeyi sana anlatacakmış gibi yaşıyorum. bazen olumlu güzel manada. youtube da bir video izliyorum bir kenara kaydediyorum. ve ya bir program , bir film keşfediyorum ve nasıl ona bunu duyurur ve izlemesini sağlarım ki diyorum. birbirimizden uzakta da olsa aynı şeyleri en azından izlediğimizi bilmek istiyorum adeta. bazen de çok kötü anlamda sana anlatacakmış gibi yaşıyorum. ayrıldık ve sen bir yıl boyunca ara ara nasılsın bile demeden başkasıyla yattın mı diye ruhumun değil de vajinamın halini hatırını sordun ya ondan işte inadına yattım başkalarıyla. hayat bu ya ben başkalarıyla yattım ve sen son altı aydır bir kere mesaj atıp sormadın vajinamın halini hatırını. sorsan neler anlatacaktım oysa canını yaka yaka. zira benim ruhum yanar da senin canın bu duruma. birisiyle yattığım bir sabah 3 saat duşta kalıp ağlamıştım. sonra mutfak masasının başında kan çanağı gözlerimle üzerimde bornoz kahve içerken kendimi yine kendim teselli ettim. 1 yıl bekledin dedim belki gelir diye. yüzüne bakabileyim diye. gelmedi. artık sevmediği şeyleri belkide yapma yaşama vakti diye. teselli işte.

    sahilde benimle içmeyi özledin mi sahi. genelde benimle sahilde kumsalda oturmayı çok severdin ve ayrıldıktan sonra bile defalarca gelmiştin kapıma. sadece sahilde içip sohbet edelim diye.

    ben her şeyi çok özlüyorum. şehrine geldim geçenlerde. sen aklıma gelmemiştin yalan yok. hatta o hoşlandığım hislerim olan kişiyle buluşmak içindi. olmadı o konulara girmeyelim. yalan söyleyemeyeceğim. hayatımda biri olsa galiba aklıma gelmeyeceksin sen benim. onunla, seninle hep gittiğimiz yerlere gittik, içtik, seviştik aklıma gelmedin. ama yalnız kalınca geliyorsun aklıma. seni değil, seninle sevgili olmayı, o konfor alanımı özlüyorum.

    misal hafta sonu darma dağınık bir evde, hafta sonu temizliğini yapmam lazım, makineyi boşaltmam, çamaşır yıkamam lazım oflarım arasında seninle o evde pinekleyebiliyordum. şimdi bir erkek gelecek olsa evime evde bana özel görmesinden hoşlanmayacağım bir kalemi bile bırakmıyorum. her yeri temizleyip, topluyorum. benim alanımı paylaşamıyorum hala kimseyle.

    sende evimin anahtarı bile vardı. o kadar rahat, o kadar bizdim ben senimle.

    sana fıkra anlatmamı inanılmaz severdin. hatta bazen fıkra gönderir bana ve al bunu oku bana anlat derdin. benim anlatmamı severdin. anlamıyorum ki bir buçuk yıldır insan fıkra anlatmamı da mı özlemez. neyse seninle bir gün oturup bir kahve içip aradan geçen bunca insanı yok sayarcasına konuşabilecek miyiz acaba. kimseyle yatmamış, sevişmemiş, uyumamış, dokunmamış, sevmemiş gibi. zira henüz sevmedim kimseyi. evet sevmeden de seviştim.