qarab turaman


  • ülkücü dursun önkuzu'yu ağzından düşürmeyen ama ülkücüler tarafından öldürülen ali balseven hakkında bilgisi olmayan yazar.

    çocukmuş daha, ilerde bir şeylerin farkına varacak ama şu anki haline üzülüyorum. neye bağlı olduğuna daha karar verememiş buna rağmen hastalıklı şekilde bağlı.

    burdakiler 5 - 6 yaşında çocuk değil, herkesin hayat görüşü, fikirleri vs var. kimse, sen buraya türkçülüğe methiyeler düzdün diye türkçü olmaz. ama bunu devamlı yapmaya devam edersen insanları soğutursun. bir tavsiye olarak; bu şekilde yazı yazmaya devam ederek yarar değil, zarar sağlıyorsun inandığını söylediğin şeye. hayatın yok mu, biraz da başka şeylerden konuş. insanlar seni tanısın, ona göre övüp övmeyeceklerine karar versin. sen sürekli millete sataşıp, ona buna laf çarpıp karşındakilerden övgü bekliyorsun. (bkz: #180647) insanların düşüncelerine saygı duymayıp, kendin saygı bekliyorsun. umuyorum, kendi hayatında böyle değilsindir. velhasıl kelam; biraz sakinleş arkadaşım. birkaç seneye kadar fikirlerinin çoğu değişecek zaten.