yazarların espri tarzını yansıtan diziler


  • çaylakolmayan arkadaşa ithafen:

    Dostum, öncelikle modlardan rica edip o nickini değiştirmen de fayda var. Zira sen hala çaylaklıktan çıkamamışsın. Öyle ki, ne kadar koymuşsa çaylaklık buna nick dahi almışsın.

    Öte yandan, ekşisözlük dün kurulmuş bir sözlük değil. Yıllardır ayakta olan ve milyon tane başlık, milyarlarca entry girilmiş bir platform. Sen şu an, “aa Böyle bir şey aklıma geldi, dur başlık açayım” dediğinde, o başlıktan yüzlercesi ekşisözlükte açılmıştır. Başlık ve girdiğim entry öyle ayyuka çıkacak bir başlık ve entry değil bu bir.
    Kişilerin zevkleri de karakterleri de aynı olabilir. Dolayısıyla aynı şeyleri sevme ihtimalleri de vardır. Avrupa yakası ve Leyla ile mecnunu bir başkası seviyor diye sevemez miyim yani? Böyle bir saçmalığı hangimiz kabul ediyoruz? Düşünceler, zevkler, görüşler aynı olabilir bu iki.
    Üçüncü olarak çaylak arkadaşım, madem kalemine güveniyorsun sen başlık aç da biz girelim entryleri hı? Varsayalım çalıntı. Ben çalıntı da olsa sözlükte başlık açıyor, az da olsa hareketlilik getirmeye çalışıyorum. Ya sen ne yapıyorsun dostum?
    Normalde cevap dahi vermezdim, böyle bir tartışmaya bile katılmazdım ki bunu eleştirmişimdir de. Lakin cevap hakkımı kullanıp susuyorum.