kajra vaveyla


  • sözlüğe birkaç gündür çok giremiyorum. sanırım banlanma sebebi olan entry silinmiş, o yüzden konuyla ilgili bir bilgim yok. uçurulduğunu öğrenince de çok şaşırdım. kendisini şahsi tanımam. sadece bir konu üzerinde ufak bir sürtüşme yaşadık. tek konuşmamız o. ama yazdıklarını, fikirlerini beğeniyordum genelde. uçurulmasına üzüldüm açıkçası.

    nick altına girilen entrylerini okudum ve sanırım yanlış bir fikir beyan etmemiş. sadece olanı paylaşmış. neden uçurulduğunu anlayamadım o yüzden. ki fikir beyan etse bile şahsi fikridir, kimseyi fikrine inanmaya zorlamadığı sürece bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. eğer bir saygısızlık yaptıysa da uçurulmadan önce uyarılmalıydı. kullandığı argüman yanlış ise uyarıldıktan sonra bunu anlayıp düzeltebilecek bir arkadaştı bence.

    insanlar fikirleriyle güzel, özel. sırf farklı düşündüğü için birinin ifade özgürlüğünü elinden almanın doğru olduğunu düşünmüyorum. neyse, arkadaşımızın yolu açık olsun.