evrim teorisinin ispatı


  • İsmi sonradan Evrim teorisi olan, teorinin fikir Babası (bkz: Charles Darwin ) tarafından ortaya konulamayan kanıtların varlığını sorgulayan başlıktır.

    Teorinin ortaya atılmasının üzerinden 180 yıl geçmesine ve yıllardır binlerce bilim adamının üniversitelerin tüm imkanlarını Kullanarak çalışmasına rağmen, hala gözlemlenebilir, ölçülebilir kanıtlar ortaya konulamamıştır. Öne sürülen kanıtlar tamamen soyu tükenmiş canlılar üzerinden kıyas yoluyla günümüzde yaşayan canlılara çıkarım yapma üzerinedir. Bunun adı ispat değil, fikir yürütmedir. Bu tip kanıt iddiaları, bulunan bir milyon yıllık '*' kamplumbağa kabuğu fosilinin günümüz kaplumbağa kabukları ile bire bir benzemesi nedeniyle çürümüştür.

    Bu teoriyi savunan insanlarda Bir de şu laf vardır. “yıl olmuş 2020 hala Evrim teorisi yalan”. Yalan kendisi haberi yok. Allah’tan bilim var da solucanların at kılından, kurbağaların çamurdan üremediğini biliyoruz. Aksi takdirde şu anda solucanların kendine özgü bir tür olduğunu ve biyolojik olarak üreme şekillerini anlatıp duruyor olacaktık.
    Edit: doğal seleksiyon, türlerin gelişimi (adaptasyon), mutasyon Evrim teorisinin temel mekanizmalarıdır. Bu mekanizmaların varlığı, Evrim teorisinin temel hipotezi olan ortak ata argümanının kanıtı değildir. Ancak “kanıtın yokluğu, yokluğun kanıtı değildir” diyerek hep bir bilimsel açıklık bırakıyorum.