justice league dark apokolips war


  • Süper kahraman filmlerini , Kahramanları ve onların hayatlarına ilgisi olanların seveceğini düşündüğüm , teen titans justice league evreninin herhangi bir karakterine ilgi , sempati duyan kişiler üzerinde inanılmaz bir etki bırakacagini düşündüğüm muhteşem bir animasyon filmi. İzlerken insanı cidden üzen yeri geldiğinde duygulatan ve insanın içini buruk bırakan bir film olacak , sevdiğiniz karakterlerin acı dolu anlarına tanıklık edeceksiniz ve hayatında daha önce hiçbir süper Kahraman filmi izlemeyip sadece karakterleri ismen görsel olarak bilenlerin "ne oluyor laan burda" diye tepki göstereceği bir film. Küçük bir dipnot vermek gerekirse sevdiğiniz her şeyin birer birer yok oluşunu izleyeceğiniz , diğer süper kahraman filmlerinden farklı bir film olacağını söyleyebilirim.

    2020 çıkışlı justice league dark filminin devamı niteliğinde olacak seri , Constantine karakterinin eşliğinde inanılmaz hoş ve sürükleyici bir film olmayı başarmış. İzlerken sıkılmayacaginiz , bilinen süper kahraman filmlerinin aksine bir film izleyeceğiniz için ön yargılı olmamanızi isterim.

    Geniş bir oyuncu yelpazesine sahip olan filmde teen Titans , justice league ve suicide squad ekibi ile karşılacaksiniz.

    Sevdiğiniz her bir kahramanın yok oluşuna acılarına ve dehşetine tanıklik olacağınız filmde yanınızda peçete kutusu bulundurmanızı tavsiye eder iyi seyirler dilerim.