sözde ermeni soykırımı
-
Konuya tamamen milli duygulardan arınılmış bir şekilde yaklaşıcam. Türkler katliam yapmadı katiyen böyle bir şey yok diyip işin içinden çıkmıyacağım, argüman sunarak konuyu kendimce açıklığa kavuşturacağım. Doğu'da bir katliam yapıldı sorusuna verebileceğimiz cevap evet katliam yapıldı olmalıdır. Peki nasıl ?
Katliam dediğin bir toplumun toprağını işgal edip sonra o toprağı ilhak edebilmek için halka uyguladığı fiziki unsurdur. Alenen suçsuz insanlarq uygulanan şiddettir. Şimdi biz kendi vatanımızı kurtarmayla uğraşırken doğu'dan ermenilerin saldırısına uğradık hem de öyle askeri gücümüze karşı değil direkt halkı hedef haldı bu saldırılar, silahsız, aşsız, yaralı bir halkı hedef aldı ayrıca sadece öldürmek esaslı değildi bu saldırılar tecavüz, taciz, yağmalar daha vs. ve halk kendini koruyabilmek adına mücadele gösterdi, türk askeri bölgesini korumak adına mücadele verdi yani nefs-i müdafa edildi orda ve bu durumda ermenilere yapılan soykırım değildi tam tersine hakları olmadığı hâlde doğuya saldıran halka zulüm eden ermeninelere karşı verilmiş bir yaşam savaşıydı bu. Katiyem soykırım katliam vs değildi. He illa birileri soykırım veyahut arıyorsa evet doğru doğuda soykırım yapıldı ermeniler türk halkına soykırım yapmıştır onca kadına tecavüz etmiştir insanları gözü kapalı öldürmüştür. Hadi buna inanmayanlar var diyelim, hocalıya baksınlar o arkadaşlar. Hocalı da neler olmuş araştırsınlar. He bu bizim ermeni düşmanı olmamıza sebebiyet verir mi ? Asla ! Öyle ermeniler geçti ki bu topraklardan, her haliyle iz bıraktılar.
(bkz: hrant dink)
(bkz: ara güler)
Umarım ifade edebilmişimdir.
Edit: yine de kesinlikle ermeni soykırımına tam hatlarıyla hakim olduğumuzu düşünmüyorum bu işin bizim bildiğimiz kısmı arka planda ne olmuştur yine bilemeyiz. Bildiğimiz bir şey varsa ben türk toplumunun asla çoluk çocuğa katliam yapacağına, vandalistler gibi kadınlara tecavüz edip insanları öldüreceğine asla inanamıyorum. Eğer birileri topragımıza saldırıyorsa sonuclarına da katlanacaktır diyorum. Ermeniler yaptıklarının bedelini ödediler diyebilirim.
