saçma siyaset tartışmalarından bıkmak


  • sizden istenen de tam olarak bu işte sayın yazarlar. sazan gibi oltaya geliyorsunuz hemen.

    ülkenin bir kesimini zaten din ile uyutuyorlar. onlar siyasete hiç girmiyor.

    geri kalan genç kesim, siyaseti bilmesi gereken kesim, siyasetten anlaması lazım olan kesim!!! yani sen sayın sazan yazar! siz de siyasetle ilgilenmezseniz kim kalacak geriye? ben söyleyeyim siyaset adı altında devleti soyanlar!

    20 yıldır siz gençliği bekledi bu ülke farkında mısınız? siyasetten anlayan, doğru siyaseti bilen ve siyaset yapıyoruz ayağına haksızlık yapanlara dur diyebilecek sizler yani!

    şimdi istiyorlar ki siz de elinizi çekin. bırakın onlar ne istiyorsa yapsınlar!!! ne de olsa apolitik gençlik her zaman yönetimlerin en sevdiği koyun sürüleri olmuşlardır.

    burası önemli size siyasetten bıktığını söyleyenlerin, size siyaset yapmamanız gerekliliğini söyleyenlerin, siyasetin boş olduğunu dile getirenlerin hepsinin gençlik kolları var. seçimlerde kapı kapı gezip siyaset yaptırıyorlar o gençlere ama bizim gibi eğitimli insanlardan nedense siyaset yapmamamızı istiyorlar...

    sizden korkuyorlar! bunu bilin. siyaset yapın ama bilinçli olarak yapın. maşa olmadan yapın. ülkenin geleceği bizleriz, sizlersiniz.

    not: yazar arkadaşın biri demiş ki “biri laikliği diğeri dini savunuyor” bu söz tam cahil işi kusura bakmasın. ikisi aynı platformda tartışılacak şeyler değildir. elma ile armut toplayıp tek bir sonuç elde edilemez! laiklik yönetimsel bir kavramken din maneviyat ile alakalıdır! siyasi islamcıların dini siyasete karıştırmasına ne bakıyorsun sen? yanlışa yanlış demek ne siyasettir ne de hata!!!