electroneum


  • Electroneum 2017 yılında piyasaya sürülen, blockchain ve kripto para birimlerine mobil kullanıcılarının da kolayca erişebilmesini hedefleyen bir kripto paradır. Şirket, gelişmekte olan ülkelerde ve banka hesabı bulunmayan ve nüfusa göre az sayıda banka hesabı bulunan ülkelerde yaygınlaşmayı hedeflemektedir.

    telefonunuza yüklediğiniz mobil uygulama ile coin ödülü alabileceğiniz şirket :artık neyse. kimlik doğrulaması için farklı zamanlarda iki selfie çekmenizi istiyorlar. ayrıca cüzdanı (wallet) aktif etmek için 5 adımlı bir onay işlemi var. basit görevler e-mail doğrulama, telefon numarası girme vb. gibi, bunların dışında 7 günde bir uygulamaya girip aktif olmalısınız ki mining devam etsin. uygulama içinde dil seçeneği mevcut ve bunların arasında türkçe de var. bunun yanı sıra, uygulama ile ilgili meraklarınızı giderebileceğiniz sss tarzı bir sekme de var.

    kazancınız düşük, ayda 1,5 dolara denk geliyor hemen hemen, mantığı bulut madenciliği olduğu için şarj yemiyor. amaçları etn kullanıcıları kazanmak. sorunuz varsa alabilirim.

    https://histasyon.com/electroneum-etn-detayli-rehber/