bugünkü blog yazım


  • Kodlama Öğrenmek için 9 Ücretsiz Web sitesi yazımda size ücret ödemeden, internet üzerinden kolaylıkla kodlama öğrenebileceğiniz 9 ücretsiz web sitesini tanıtacağım.

    Kodlama Öğrenmek Zor mu?
    Kodlama öğrenmek artık sadece çok üst düzey bilgisayar kullanıcılarının değil; kodlama programları kullanmak isteyen herkesin kolaylıkla öğrenebileceği bir beceri. Üstelik kodlama becerisi günümüzde çok değerli beceriler arasında yer almaktadır.

    Kodlama öğrendiğiniz zaman illa büyük programlar ya da web siteleri kodlayacaksınız diye bir şey yok. Eğer bir pazarlama ekibi çalışanıysanız ya da dijital pazarlama uzmanı olarak çalışıyorsanız tedarikçi firmalar ile çalışırken ya da onların işlerini denetlerken size çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

    Profesyonel Yazılımcı Olmak Zorunda Değilsiniz!
    Ayrıca ücretsiz kodlama eğitimi alarak ve basit kodlama programı kullanarak hobi olarak kişisel projeler hayata geçirebilirsiniz.

    Şirketinizin web sayfalarında ya da kişisel sayfanızda basit ayarlar yapabilmek için HTML bilginizin olması size çok büyük hız ve puan kazandırır. WordPress gibi hazır içerik sistemleri kullanıyorsanız eğer basit kodlama bilgisi size ufak hatalarda hızlı çözüm yolları bulma becerisi sağlar.

    Yazılımcılarla İletişim
    Basit kodlama eğitimi size şirketinizde yer alan ya da dışarıdan şirketinize hizmet veren yazılımcılarla iyi bir iletişim sağlayacaktır. Onların dilinden anlamanız, onlara isteklerinizi yazılım dilinde anlatabilmeniz yazılım ekiplerini motive edecektir.

    Bunca yıllık dijital pazarlama uzmanı tecrübemle söyleyebilirim ki iş hayatında en zor iletişim yazılımcılar ve tasarımcılar ile kurulur. Genel olarak bu meslek erbapları yaptıkları işin zorluğunun ve nasıl bir yetenek gerektirdiğinin farkındadır. Haliyle bu farkında oldukları şeylerin etkisi ile iletişim kurmaktadırlar.

    https://mehmetortac.com/kodlama-ogrenmek-icin-9-ucretsiz-web-sitesi/