aliyk ve jdsezer tartışması


  • sözlükdaşlarım. konuyu biliyorsunuz. bilmeyenler önce jdsezer in nick6na sonra da aliykin nick6na bakarak durumu anlayabilirler.

    size yargıçlık kesilemem zaten böyle bir hakkım yok. ben müslümanım ve bireyleri, her ne kadar zor olsa da toplumları uzlaştırmak benim vazifem. burada zaten gerçekten yazan sayılı kişileriz ve birbirimize aşinayız. çözüme aliyk bey/hanım/yapay zeka'*'den başlamak istiyorum. Anlaşılan biraz imrenmişiz önce ama sonra çekememişiz. Olabilir çünkü ilk başta ben de imrenmedim değil, insanız (Bunlar tamamen ön görüdür, akabinde olayın niyeti anlaşılacaktır). Ardından hoş olmayan bir entry girmişiz. Ben biraz jd'nin girdiği entrylere baktım. Başlıklar kısa ama gereken şeyler. Çünkü bir sözlükte sıradan bir kelimenin tanımı yapılmalıdır. Pek sorun göremedim, ilerde zaten söz öbeği üzerine kurulu başlıkları görmeye de başlarız bence.

    jd ise kısasa kısas yapmış hatta iki misli. muhtemelen sinirleri boşalmış ve karşılık vermiş. jd bey'e de birkaç sözüm var. Eski başlık hortlatmak iyidir. Çünkü başlık yeni üyeler tarafından görülür ve daha çok entry girilir. Ben bir okuyucu olarak merak ettiğim başlıkta ne kadar kaliteli entry varsa o kadar sevinirim. Ben seviniyorsam başkaları da sevinebilir. Zaten aliyk bey/hanım... da sizin politikanızın tam tersini uygulayacaktır.

    dostlar şu internet aleminde aranızı düzeltmek istedim. Evet düzeltmek bana kaldı. Ben düzeltmesem, o düzeltmese kim düzeltecek? İşte bu sebeple aranıza karıştım. Sürçülisan ettiysek affola. Allah'a ısmarladık.

    Edit: zamanında müslümanmışız diye geçinmişiz. şimdi berdanistim ve allah'a inancım yok. ah eskiler!(mümin taklidi yaparmışız yani)