yazarların bugünkü mutluluk nedeni


  • sebepsiz bir mutluluk var içimde sözlük. aslında sebepsiz değil; mülakatı atlattık, aöf vizeleri bitti, 23 nisan kutlamasını yaptık, sisteme kitaplar notlar ve devamsızlık girildi, o çok istediğimiz sınıf panomuzu da aldık. aöf finallerine çalışmak için önümde Allah'ın izniyle hiçbir engel kalmadı. finaller 26 mayısta. yani 1 aydan fazla zamanım var. bu sürede güzelce sakin sakin çalışırım diye düşünüyorum. bir de bu aralık kitap falan okumamalıyım. finallere hazırlıkta en büyük imtihanım kitaplarla olacak. eğer elime bir kitap almayıp boş zamanlarımda aöf'e çalışırsam inanıyorum ki yüzümüzün akıyla mezun olacağım bu sene.

    bugünümüze çok şükür sözlük. bazı şeylerin çözümlenmesi için arı gibi ortalığı velveleye vermek değil, sabır ve teslimiyetle zamanının gelmesini beklemek gerekiyormuş. aslında dönemin başında aöf kpss mülakat ve okul hepsinin birlikte üstesinden nasıl geleceğimi düşünüyordum kara kara. ama bakın az biraz sabır, Allah'ın yardım ve inayeti ile teker teker hepsini savıyorum.

    her şeye rağmen hayat güzel martavalları okumayacağım, merak etmeyin. sadece siz işi Rabbinize bırakırsanız, yani teslimiyet, o (cc.) sizin yerinize hakkınıza en güzelini nasip ediyor. bunu anlatmaya çalışıyorum.

    bendeniz, sosyaliize ablanız. hepinizi çok seviyorum. selamlar, saygılar :)