blog sözlük itiraf


  • Yıllar yıllar sonra diş doktoruna gittim. Neden? Çünkü arkadaki bir dişim birden ağrımaya başladı. Devlet hastanesindeki çekebiliriz dedi, çünkü kendisi çekme ve dolgu işlemi dışında işlem yapmıyormuş. Önce ilaç verelim dedi iltihap olabilir gibi. Bir de ağrı kesici verdi. Ama bilemiyorum sözlük. Gecenin 4:45'inde zonk diye kalkmama sebep olan bir ağrı? 5'e kadar bekleyip ilaç içip sonra yavaşça azalan ama devam eden bir ağrı? Ve beni 7'de tekrar uyandıran bir ağrı?

    Sonra tekrar gittim, oradaki doktora gülmemek için zor tuttup kendimi. Merdiven altı yerler gibi adeta.'*' Sonra acaba kanal tedavisi mi olsak dedik ve özel doktora gittim.

    Hani o iğrenç bir ince yontma(!) sesi çıkartan alet var ya, bütün anılarımı geri getirdi. Epey bir yontu ki zaten dolgulu bir dişimdi. Ve bana iltihap, o verilen ilaçları kullan, Cuma günü kontrol edelim ona göre işleme devam edelim dedi.

    Ben içimden "oh my god!!! şu anda sinirlerime kadar açık bir ağrılı bir dişle eskisinden beter oldu durum!" dedim. Bu gece bana uyku yok yine galiba. Pazar gününden beri çekiyorum. 2 hafta da böyle gidecek. Hiçbir şey yapamıyorum, resmen dondu hayatım.

    Şu anda sadece bu diş yüzünden ölmek istiyorum. Beni bir de güneş doğarken, sabah ezanları vaktinde görmelisiniz bence. Nasıl kıvranıyorum, nasıl kıvranıyorum... anlatamam.'*''*'