blog sözlük itiraf


  • Başaramadım.
    Kimseye kızgın değilim. Ne kendime ne de başkalarına. Sadece olmadı işte. Ya ben tempoya ayak uyduramadım ya da sandığımdan çok daha hızlı gidiyordu.
    Oturup sorun değerlendirmesi yapmaya bile hevesim kalmadı. Değiştirdiğimi sandığım huylarım teker teker gün yüzüne çıkıyor. Meğer yalnızca halının altına süpürmüşüm. Tekrar çaba gösterir ve farklı olmaya çalışır mıyım, çalışsam da başarır mıyım bilemiyorum.
    Güven hissini kaybettim sanırım. İnandığım çoğu şey gitti. Sanki özene bezene üst üste koyduğum taşlarım üstüme yıkıldı.
    Bu sıralar kimle görüşsem eskiden böyle olmadığım hayıflanmasını duyuyorum. İşin kötüsü de bu. Vardır ya elindeki her şeyi kaybetse de dik durabilen ya da en azından öyle görünen insanlar. Onlardanım sanmıştım, değilmiş. Hem büküldüm hem de herkes bunu görebiliyor.
    Boğazımda bir yumru var, yutkunurken hissediyorum. Nefesim kesiliyor bazen. Başımda geçmek bilmez bir ağrı, kahrediyor. Ne yapacağım da bu enkazın altından çıkacağım, her belayı def edecek gücü hissedebileceğim tekrar; bilmiyorum.
    Koca bir soru işaretinin altında, kızgın değil de çok kırgınım bana.