blog sözlük itiraf


  • resmen pentagon kudüs'ü israile sattı lan. izliyor musunuz manzarayı arkadaşlar. "meğer esas israilin gözü varmış" demiyorum. çünki biliyorum ki, kudüs rant mekanizması, başta pentagona hibe edilmişti. çünkü kudüsten gelecek olan rant, kitleleri uyuşturacak, gevşetecek ve boyuna eğlendirecekti.


    sonra baktılar(israil baktı) kudüs orta doğu halkları için gittikçe büyüyen bir önem arz ediyor;
    baktı ki israil kudüs'ün yumuşatma misyonundan çok silkeleme misyonu var.
    baktı ki israil, kudüs'ün korkusuz erleri savaştan ve ölmekten korkmuyor.
    Tıpkı ömrünü ülküsüne adamış hırslı bir savaşçı gibi..

    ve ardından "dur" dedi israil küçük kardeşine. yani abd'nin gizli eline. ve pentagon hükümetinin kudüs'le ilgili her türlü planını fesh etti.

    yalnız ben işin "iktidar" boyutundayım. düşünün. arzdan arşa sözde nam salmış ABD bürokrasisi, İsrail'in aba altından sopa göstermesiyle hemen susup, faresini mahallenin büyük azgın kedisine kaptırmış şapşal porsuk kedi gibi oluyor.

    bu pentagon için büyük itibar kaybıdır.

    Ve unutmasınlar.
    Ed snowden'in Rusya'ya gidişinin, gizli anlaşmalar sonucu olduğunu,her ne kadar bir kesim biliyor olsa da, bugün dünya nüfusunun yarısı "ABD Snowden'i Rusyaya kaptırdı" diye düşünüyor.

    Snowden travmasının ardından, İsrail'in Kudüs tılsımına bu el koyuşu, Pentagon ulularının itibarını korkarım fena sarsacak. Belki halk tarafından linç edilecekler!... Wuu belki de Amerikan baharını başlatacaklar. Tıpkı İran halkının şu an yaptığı gibi "Demookrasiii istiyookk" diye medya organlarında boy gösterecekler.

    Düşünün... Bush'un, Obama'nın, Hillary'nin posterlerinin her gün kent meydanlarında yakıldığını..
    Düşünün.. ABD hükümetini yönetecek hiçbir güçlü otoritenin artık kalmadığına ve halkın kendi içinden yeniden bir iktidar doğurması gerektiğine inanıldığını...

    Bu felaket olurdu değil mi?..

    **
    unutmadan, şu an bu yazıyı okuyan en az 100 kişi vardır ki bu örgütlenme için yeter sayıda bir kitle potansiyeli anlamına geliyor. bilmem anlatabiliyor muyum?!..