üniversiteli olmak


  • Bu ülkede saçmalık sayılabilen şeydir. İktisat dersi bitsin buraya uzun bir edit gelecek.

    İnternet yokluğu sebebiyle Geç gelen uzun edit:
    Üniversiteye yeni başlamış bir freshman'ın gözlemleridir. Sorumluluk kabul edilmez.
    Doğduğum büyüdüğüm şehirde hukuk okuyarak zaten üniversiteli olabilitemi kaybetmemi bir kenara bırakırsak, üniversite saçma sapan bir mekandır.
    Saçlı sakallı kocaman adamların 5 yaş civarındakilerde görülen davranışları sergilediğini görürsünüz.
    Full face makyajlı kızlarımız --- spoiler ---
    bu gruba ben de dahil olabiliyorum bazen ama neyse
    --- spoiler --- zekasız zekasız davranır. Herkes kasıntıdır, insanlar kabul edilmek için olduklarından başka şekillerde davranırlar, halbuki kendiniz olsanız ben sizi daha çok severim neyse. Abidik gubidik siyasal fikirleri vardır ama savundukları konuda tam bir fikirsizdirler. Bu kulaklar komünistim diyip komünizmi açıklayamayan ve kapitalizmin köpeği olmuş bir kızı dinledi..
    Kim kimi koparıyor tarzı olaylar olur. Yine bu kulaklar tramvayda bazı oğlanların kim daha çok kıza yürüdü tartışması yaptığını duydu. Lan bu adamlar savcı falan olacak ileride düşünsenize.
    Neyse yine bizim nesil çürük diyelim. O kadar salak proflar var ki her gün ağlamak istiyorum. Daha yazardım da yazmaya sabrım kalmadı artık siz anlayın. Sonuç olarak üniversite pişmanlıktır gidin marangoz olun, alkollü mekan açın, keman çalın sokaklarda ne bileyim okumayın abi ya. Emin olun daha mantıklı.

    Belki her sene editlerim. Umarım tükürdüğümü yalar ve abiii üniversite müko ya acayip iyi falan yazarım. Sevgilerimle..