yat alımında ötv'nin kaldırılması

  • şüphesiz ki ultra zengin olmadıkça hiçbirimizi ilgilendirmeyecek mevzudur.

    malum tayfa kendilerine büyük bir kıyak geçmiş.
  • bir de ucuna amerikan bayrağı takıp vergilerden muaf olursun 'babacım'. tamaaaaam.
    tanım: ülkede zaten yat alan sadece üç-beş kişiyi ilgilendiren ama sırf yerle bir olmuş ekonomi ve piyasalar söylendiği kadar kötü değil imajı vermek için yapılmış bir şey.
    söylenmeyenlerden bir tanesi şu. gaza son 2 ayda 1 tl ye yakın zam geldi.
    boğaz köprüsünde indirim yaptılar haber oldu. kalan bütün tünellerde, geçitlerde zam yapıldı, hiçbir şey olmadı.
    Beyaz eşyada da kalktı diyenleriniz olacak. Onla alakalı başlıkta da gerekenler yazılmış zaten.
  • Sevindirici gelişme. Daha önce ötv olduğu için almamıştım kalktığına göre herkese benden yat
  • arkadaşlar;

    yukarıda görmüş olduğunuz "sadece yat alan 3-5 kişiyi ilgilendiren", "ultra zengin olmadıkça hiçbirimizi ilgilendirmeyecek mevzudur" açıklamaları ne yazık ki çok hatalıdır. paylaşımı yapanlar ve okuyanlar için üzgünüm.

    yatlardan alınan ötv'nin kalkması sosyal adalete inen utanç verici bir darbedir. hepimizi ilgilendirir.
  • Yat gibi yaşamı devam ettirmek için mutlaka gerekli olan birşeyde özel tüketim vergisi koymak saçmalıktı zaten. (bkz: İroni) sosyal adaletsizliğin göstergelerinden biridir.
  • Resmen bizimle dalga geciyorlar.