türk kızlarının bikini giymeye korkması
-
çevrede yetişen abaza erkek bitki örtüsündendir...
(bkz: haklılar) -
(bkz: aslında göbekli bir insan olduğunu fark etmek)'*' -
(bkz: duyar kasarken klişe sıçmak)
şimdi olayı şöyle ele alalım. yolda görülen yakışıklı bir erkeğe, yanından geçen 10 dişinin 8'i bakar. hatta vücudu iyiyse baya yiyecek gibi bakarlar, böyle istemsizce gülerler falan. şimdi bu bakmayla o bakmanın ne farkı var?
erkeğe bakıp ağzının suyu akan dişiler de onunla yatmak istiyor, bikinili dişiye bakan erkekler de baktıkları kişiyle yatmak istiyor.
ama hiç kimse türk erkeklerinin dar atlet giymeye korkması diye başlık açmıyor. sanki ülkedeki her kadının fiziği mükemmel de, bikini giyer giymez herkesin ağzının suyu akıyor. yahu geçin bunları. gidilen bir plajda, 10 kadının 7'sinin selülitleri var ve fiziği hiç de iyi değil. tıpkı 10 erkeğin 7'sinin göbekli olması gibi.
yani bu toplumda erkeklerin yaptığı göz tacizlerini kadınlar da yapıyor. hatta kadınlar, gördükleri erkekle ilgili, erkeklerin gördüğü kadınla ilgili düşündüğü şeylerden çok daha fazla seks düşünüyor. buna kalıbımı basarım.
ha şu ana kadar erkeğe tecavüz eden kadın duymadım. ama zaten konumuz da o değil. onu da başka zaman konuşuruz. gerçi pek konuşulacak bir şeyi yok ama olsun. -
bence fiziği güzel olanların değil fiziği güzel olmayanların daha çok çekindiği mevzu.
çünkü aslında olay sadece erkeklerin, kadınlara bakması süzmesi, incelemesi, laf atması değil. Vücudunda bir takım kusurları olan (ki ben gerçekten herkesin kusurlarıyla güzel olduğunu düşünüyorum) kadınların erkeklerin bakıp dalga geçip inceleyip gülerek bakmalarından çekinmeleri. -
Annem izin vermiyor (bkz: kimmiş korkan?) -
çoğu kız için yetiştirme tarzının getirisidir. çocukluktan beri yok oranı kapa, yok buran gözükmesin diye kızlara baskı yapıyor aileleri. Aileler de haklı. Küçücük çocuklardan tahrik olan onlara tecavüz edenlerlele dolu ülke. Sonra o kız çocuğu büyüyor. Dur ya arkadaşlarımla yüzmeye giderken bikinimi giyeyim diyor. Şezlongdan kalktığı anda abaza gruplarının gözlerini üstünde hissedince (burada fizik önemli değil her türlü bakan bir kesim var.) sıkılıyor geriliyor. İşte o sıkılma gerilme ise size korkaklıkmış gibi geliyor.
Erkeklerle ilgili konuya değinen arkadaşa da bir çift lafım var. Biz de güzel fizikli bir erkek görünce bakıyoruz tabii. Neden bakmayalım ki sonuçta bizim de cinsel dürtülerimiz var. Bakmaktan bakmaya fark var. Onu orada yatırıp tecavüz edecekmiş gibi bakmıyoruz.
Yani güzelse bakınız derim ben gözünüz gönlünüz açılır. Dikkat etmeniz gereken tek şey bakışlardaki anlam. Bakışların karşı tarafı rahatsız etmemesi.
Edit: tanım yazının başında mevcut -
tanımadığım kızlardır. ya da giyen buncası içten içe ürpertiyle giyiyor bikinisini.
korkmak değil de, çekinmek olabilir. fiziği ile ilgili, ortamla ilgili. bunun dışında anlamsız başlık. -
bence plajına göre değişir bu ya
