türk kızını yabancı kızdan ayıran özellikler
11 entry daha
-
türk kızına hayatı boyunca bekaretinin önemi (!) anlatılır, yabancı kızlar için böyle bir önem yoktur.
türk kızı toplum baskısına uğramamak için ihtiyacı olan, insan doğasında var olan cinselliği evlenene kadar bastırmak zorundadır, yabancı kızlar için böyle bir zorunluluk yoktur.
türk kızına hep erkeğe hizmet etmek öğretilir, yabancı kızlara yaptığı işlerde başarılı olması gerektiği.
türk kızına ailesi tarafından her konuda baskı uygulanır, yabancı kızların ailesi ne olursa olsun yanında olur.
türk kızı tacize, tecavüze bile uğrasa topluma göre suçlu kendisidir, yabancı kızlara esas suçlunun taciz/tecavüz eden olduğu gerçeği öğretilmiştir.
türk kızına şiddet gördüğü zaman susması gerektiği öğretilmiştir (bkz: kızını dövmeyen dizini döver), (bkz: kocam döver de sever de), yabancı kızlara hakkını araması gerektiği.
türk kızı etek, şort vs giyse toplum gözünde yollu, orospu gibi sıfatlarla yaftalanır, yabancı kızların toplumunda kıfayetlerine göre yargılamama bilinci gelişmiştir.
türk kızı evlendirilmek üzere okuldan alınır, yabancı kızlar okuması için teşvik ettirilir.
türk kızları sevgilisiyle bir gün geçirebilmek için ailesine yalan söylemek zorunda kalır, yabancı kızlarda aile kızın sevgilisiyle bile tanışır.
türk kızları hayatını, ülkenin çoğunluğu müslüman ve yobaz olduğundan ötürü, yazılı olmayan yasaklara göre yaşamak zorundadır (yoksa yaftalanır, her konuda olduğu gibi), yabancı kızların ülkelerinde fazla yobaz olmadığı için yasaklar yok denecek kadar azdır, hatta yoktur.
insanları milliyetlerine göre kategorize edemeyeceğinizi bilmiyorsunuz onu anladım fakat bilmeniz gereken bir şey var; türk kızını beğenmiyorsanız bu sizin bize dayattığınız zorunluluklar yüzündendir. çünkü davranışlar etkiye tepki olarak doğar. (umarım bunu anlayabilecek kadar zekaya sahipsinizdir.)
türk kızları trip atar bla bla gibi entry girenler olmuş, onları aldırmayın. hayatlarında konuştukları tek kadın anneleri büyük ihtimalle, sağdan soldan duydukları yanlış bilgileri entry diye girmişler buraya.
bir şey daha; yazları antalya'ya falan gelen o çok beğendiğiniz turist kızlara gerçek yüzünüzü bir gösterin bakalım, bu ülkeye bir daha adım atarlar mı? (bkz: etkiye tepki) -
Türk olmasi.
ahlakli olmasi, toplum ve aile bilincinin olmasi gercek olan medeniyet ve zariflige sahip olmasi. -
kaynaksız, temelsiz, iğreti duran bir özgüven, kibir. naza çekme, yanlış anlama, üstten bakma, özümseyememe durumu var. -
egoları. -
(bkz: bekaret takıntısı) -
Melankoliyi severler, fazlasiyla hem de. -
istekleri ve dırdırı bitmiyorsa yerlidir -
yabancı kız bildiği konuda konuşur
türk kızının her konuda bi fikri vardır -
Mürsel bile Türk kızıyla evlenmedi ya başka da bir şey demiyorum. :)))))
-
en büyük özelliği yazıyorum.
islamcı bir toplumda büyümek, ataerkil zihniyete maruz kalmak ve bunlara baş kaldırmak yerine boyun eğmektir.
gördüğüm en büyük ayıran özellik bu. din kisvesi altında erkekler tarafından "zevce" olarak görülür ve bunu çocuklarına aşılarlar.
neyse ki yeni nesil din denen olguyu daha rahat yaşıyor da azalarak bitiyorlar.
allah'a şükür ateizm, deizm ve agnostisizm inanışları artışa geçti!
tengri biz menen! -
"uff sanane be salak"
edit: "uff snne be slk .s.s" -
hiç şüphesiz kompleksli ve tripkolik olmalarıdır. İşin ilginci bunu sadece partnerine değil "nazının geçtiği" herkese yapar.
(bkz: uzak durunuz)
11 entry daha
