taktığı altını isteyen kayserili
3 entry daha
-
(bkz: Sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler) -
kayseri'de öyle yalnız. gördüğüm kadarıyla. taktıklarının cinsini, miktarını not edip kendi düğünlerinde aynısını bekleyen insanlar biliyorum. şaşırtıcı değil, kayseri'de normal. -
Haklı kayserilidir, kayserili olmayanlar da yapar bunu, niye takı takılır? Gençler evlenirken bir sermayeleri olsun diye, kim size ne taktıysa ona da o takılır yani bilezik takana çeyrek takılmaz ayıptır, çeyrek takana burma takmak da ağa işidir biz sıradan insanların işi değil. Sonuç olarak arkandayım kayserili!
Bu arada düğünlere de takılara da, bu afedersiniz boku çıkmış adetlere de sonuna kadar karşıyım ama düzeni değiştiremem ne yapayım? -
Konudaki 38 yaşında olup da evlenmeyen oğulun bir haber sitesine bazı açıklamalar yapmasına sebep olan kayserilidir:
--- spoiler ---
İstesem 100 kere evlenmiştim. Şeklim şemalim yerinde, üniversite mezunuyum. Yurtiçi ve yurtdışından çok evlilik teklifi de aldım. Ama kafama göre birini bulamadığım için evlenmedim. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanki ben erkek değilim algısı oluşturuldu. Bir takının geri istenmesini tüm dünyaya duyurdular. Paraya pula ihtiyacımız yok. Kendilerine yazılan özel bir mektubu ifşa ettiler. Bizi küçük düşürdüler. Haberin çıkmasının ardından yapılan yorumlar, çok çirkin ve aşağılayıcı. Kayserililere de ağır hakaretler yapıldı. Olayın bu duruma gelmesine neden olan kişilerle mahkemede hesaplaşacağız.
--- spoiler ---
3 entry daha
