şenay aybüke yalçın

  • Allah rahmet eylesin. Bu öğretmen ölümleri geleceğin ışığından yıkılan fenerlerdir.
  • 9 haziran 2017'de, batman'da şehit edilen 7 aylık öğretmen şenay aybüke yalçın,

    16 haziran 2017'de, tunceli'de şehit edilen 8 aylık öğretmen necmettin yılmaz.


    boğazım düğümleniyor. gencecik iki can... nasıl kıyabildiniz ya? annesinin babasının dokunmaya kıyamadığı iki pırıl pırıl gence nasıl kıyabildiniz? neydi suçları, ne yaptılar size? doğuya tayini çıkınca araya birilerini sokup yerlerini değiştirmeye çalışmamaları mıydı hataları? sadece öğretmek istediler, mesleklerini yapmak istediler. hayalleri vardı, onları gerçekleştirmek istediler. ama siz... siz birkaç ... (söyleyecek kelime bulamadım. hayvan desem hayvana hakaret, küfür etsem içimdeki öfkeyi dindirmeyecek.) izin vermediniz buna, hakkınız varmış gibi. canımızdan can aldınız. hem de kaçıncı defa. yeter be artık. şu zamana kadar şehit ettiğiniz her can için, aybüke öğretmen için, necmettin öğretmen için, eren bülbül için, serap eser için, mehmet selim kiraz için, 11 aylık bedirhan bebek için, fethi sekin için, daha ismini sayamadığım asker - polis - sivil - çocuk - bebek - kadın - erkek bizden aldığınız her can için sizin ömrünüz acılar içinde geçsin. ölümlerin en kötüsü sizi bulsun.

    bizden koparılan bütün canlarımızın ruhu şad olsun. sizin hakkınızı asla ödeyemeyiz.
  • Atanacak öğretmenlerin doğu illerini tercih etmek istememe sebebinin sembolik bir temsilcisi, zavallı öğretmenimiz. Geçen yıl batman'da bir terör saldırında hayatını kaybetmişti. Toprağı bol olsun.
  • ölüm yıl dönümü unutmayın unutturmayın
  • biz hakkında ne kadar entry girersek girelim, tivitler atalım, unutmayacağımızı söyleyelim yine de malesef geri gelmeyecektir. hayatının baharındaki bu kadını bizlerden, öğrencilerinden, ailesinden koparan; hakkında üç beş entry, tivit ve anma mesajı atmamızı sağlayanlar kahrolsun. bir gram nefes için yalvaracak hale gelsinler. başka ne diyebilirim ki.
  • isimini duyduğum da kanım çekiliyor diğer her şehit öğretmende olduğu gibi.
  • Hainler tarafından katledilmiş dünyanın en güzel, en kahraman öğretmenidir. Mekanı cennet olsun.
  • Ruhun şad olsun öğretmenim.
  • Ne zoruma gidiyor biliyor musunuz? Bu ülkede Aybükeyi şehit olarak görmeyen, Aybüke gibi şehitlerimize verilmesi zorunlu can olarak bakan, öğrencilerine de bu düşünceyi aşılayan pkk sevici meslektaşları var. Allah rahmet eylesin inşallah güzel melek, mekanının cennet olduğuna eminim...
  • Nerelere gitsem nerelere yazsam ne kadar aglasam da aramizda olmayisini kabullenemedigim, aklima her geldiginde bogazima yumru oturtan bir melek.
    3 yil olmus guzeller guzeli katledileli. Onu cumle icerisinde bile ölüm kelimesiyle yan yana getirmek yakismiyor. Ne değişti 3 yildir bana anlatır misiniz. Pkk'nin bizden bir vatan evladini daha aldigindan beri ne degisti soyler misiniz. Ne fayda. Nice aybukeler verdik topraga, veriyoruz.
    O kadar guzel guluyorsun ki aybuke, gittigin yeri kendi isiginla aydinlattigindan hic suphem yok.
    Seninle hic tanismadik. Ve ben simdi hic yasamadigimiz bir dostlugun hasretini cekiyorum.
  • Güzel gülmeye bir yerlerden devam etmesini istediğim kişidir. Söylenen veya yazılan hiçbir şey onu geri getirmeyecek.
  • kırmızı fularlı kadın'ın ölümünün hemen ardından kırmızı yazmalı öğretmenin şehit edilmesi. üst aklın manipüle ettiği Algı yönetimini görebiliyor musunuz?
  • fotoğraflardaki gülüşü bile insanın içine umut bırakan güzel kardeşimiz. onu bu dünyadan, bu güzel gülüşünü de çocuklarımızın gözlerinden alanlara lanet olsun.
  • Allah(c.c.) gani gani rahmet eylesin dediğim nur yüzlü öğretmen kardeşimizdir.
    Öğretmen olduğunu duyunca kimbilir ailesi falan ne mutlu oldu, ne güzel güldü arkadaşlarına, ne mesajlar attı, kimlere sarıldı sevinçten.
    ahirette bunun hesabı sadece teröristlerden deyil, onu memleketimizin bir toprağında koruyamayan herkesten sorulacaktır.
    mekanın cennet olsun güzel kardeşim, gül yüzünle oradakileri aydınlat..
  • kendisi izciymiş aynı zamanda. hiç aynı kampta bulundum mu bilmiyorum.

    izci türesi der ki: "İzci, herkesin arkadaşı ve izcilerin kardeşidir."
    kardeşimdi o benim. osmancık'taki cenaze törenine türkiye'nin çeşitli şehirlerinden kardeşleri de katıldı. gerçi izci olmasaydı da katılırlardı.

    küfretmek istiyorum ona bunu yapanlara. edemem herhalde. genel geçer kurallar. artık nasıl bir zamandaysak askerlerin şehit olmasına "yaradan onu da yanına aldı. yapanları kahretsin yaradan" deyip geçiyorduk. ama benden çok daha küçük, önem verdiğim bir mesleğe sahip, her anlamda kardeşim diyebileceğim birine olunca ağlayasım geliyor.

    ağlayamam ben. 1 2 damla gözyaşı akar gözümden, kalbim sıkışır, burnum sızlar, suratım kasılır, sesim çatallaşır. öğrendiğim zamandan beri öyleyim. arada bir ağır basıyor bu durum tanımadığım birinin, küfürlerin en tumturaklısına layık kişilerce şehit edilmesinden dolayı. şimdiki gibi.

  • Okuduğum universitenin muzik bolumunden gecen yil mezun olmus, cicegi burnunda, gencecik, guzeller guzeli bir ogretmendi, simdi melek oldu.
    Soylenecek hicbir sey yok aslinda. Hakkinda tek bildigim ogretmen oldugu icin cok mutlu oldugu ve ogrencilerine karnelerini verirken ne kadar heyecanli hissettigi. Aslinda bunlari da sagdan soldan duydum.
    Her gun gectigim koridorlarda cekilmis su fotografini gordukce gogsumun sıkışmasına mani olamiyorum. Canim benim. Ne kadar guzel guluyorsun. İsigin bol olsun.
  • batman'da teröristler tarafından öldürülen gencecik öğretmen.

    https://pbs.twimg.com/media/DB4WNQ8XcAEtbdF.jpg