saç kesimi sonrası pişmanlık duymak

  • Ve Akabinde kesilen saçları yerine geri tutturmaya çalışmak.
  • kendi saçımı kendim kestiğim için çok duymadığım pişmanlık. insan kendine kızamıyor. düzeltmek daha kolay.
  • istisnasız her berber çıkışı yaşadığım nedamet durumudur.
  • En son saçımı kestirdiğimde bunalımlı bir dönem geçiriyordum. Saçımı üç numara denilen şekilde kestirdim.
    Gözlüğümü takıp aynaya baktığım an pişmanlığımı görmeliydiniz.
  • her saçımı kestirdiğimde yaşadığım durum-du. az önce saçlarimi kestirdim ve kesinlikle pişmanlık duymuyorum. hayatımda ilk kez saçlarimi kisa kestirdim ve kendimi özgür hissediyorum (bkz: tesekkurler angrybird)(bkz: swh)

    kiriklarini aldirdim. kalbimin. :j
  • Hemen hemen her saç kesimi sonrası yaşadığım duygu. Giderim berbere. Her seferinde aynı berbere. Alışmışız bir kere. Başka ellere bırakamıyorum. Neyse. anlatamam ben derdimi. Dilim tutuluyor o koltuğa oturunca. Toplatalım abi diyebiliyorum. Başlıyor ustamız. Sanki da vinci. Ben de mona lisa gibi duruyorum tabii. Karmaşık duygular içinde bekliyorum sonucu. Git gide ter basıyor. En son pamuğu kulağıma tıkıp bi güzel sıyırıyor mehmet abi. işin kötüsü bir de bakıyor. Sonra atıyor. Bana da o koyuyor zaten.
    -on numara oldun kardeşim.
    -..
    -ne dedin ?
    - mehmet abi, benim kafayı şuradan kesiver abi.
  • nasıl yapıyım usta sözü ile başlayan ve kötü sonla biten serüven.
  • Hiç yaşamadığım durumdur.
  • Çok sık bir sekilde saçlarımı kestiririm. Tam olarak istemedigim gibi olsa bile kesinlikle pişmanlık duymam. Asil her kestirdigimde keske daha onceden kestirseymisim derim. Hatta bir sure sonra o kestirdigim ilk zamanlardaki güzelliğini yitirecek diye bir kırgınlık bile gelir icimden. (Yazar burada saçlarını beğendiğini ifade ediyor ama egoist degil, gerçekten) Ama olsun sac kestirmeye bayılırım bu dünyadaki en guzel terapilerden bir. Bugun de saçlarımı kissssacik kestirdim cok cok cok mutluyum.
  • Kuaförden saçların paket yaptırıp yanına almaya sebeptir. Dersin ki " kafamda kalacağına yanımda kalsın".'*'
  • tam tamına 1 ay 8 gün sonra gelen üzüntüden uyuyamama, pişman olduğunu belli etmemek için sürekli saçını övme, insanların eski saçı güzellemesine karşı ayna karşısında yapılan savunma ve bunların hepsine rağmen geçmeyen o pişmanlık...

    Canım saçlarım, özür dilerim... Konuşamıyorum...
  • etraftan aldığınız bir iki iltifattan sonra hemen geçecek eylem. insanlar nezaketten mi söylüyor orası tartışılır ama iyi hissettiriyorlar.
  • Bugün sinirlerimin tavan yaptığı bir anda nerdeyse belime gelen saçlarımı kısacık kestirdim. Hiç pişman değilim. Akıl sağlımı korudum sanırım adfghj'*'
  • "Canım saçlarım ah ben size nasıl kıydım aaah ben bunu size nasıl yaptım ne kadar kötüyüm ben" diyerek ağıt yakmayla devam eden pişmanlık.
  • İlk anda insanı hafiflettiğinden sıkıntı olmaz lakin uzun saçlı biri görüldüğü an gelen o "ah ulan" hissi..
  • (bkz: Geri dönüşü olmayan yola girmek.)
  • son zamanlarda saç kesimini kendim yaptığım için pişman olmadığım doğrudur.
  • Kuaför çıkışında, ışınlanmanın hala bulunmamış olmasına hayıflanmama sebep olan durum
  • Her kuaför çıkışı aglamama sebep olur. Hep pişman olurum.
  • Belime kadar olan saçları 3 numaraya vurdurduktan sonra zerre pişman olmadım.
    (bkz: nasıl olsa kökü bende) diye düşündüğüm için renk değişikliği dışında kestirme veya kazıtma işlemlerinden pişmanlık duymam.
/ 2