sabahtan akşama kadar kafede oturup bir şeyler içmek

  • nasıl yapıldığını anlayamadığım aktivite. bazen bunlar tarikat mı diye düşünüyorum. sabahtan akşama kadar yaptıkları tek aktivite kafede oturmak olan insanlar var. ben birkaç saat oturduğumda çok afedersiniz götüm kağıt helva kıvamına gelip düzleşiyor. nasıl beceriyorlar anlam veremiyorum.
  • Bence guzel is, ne guzel adamin parasi var isi gucu yok mis.belki pcde falan isini yapiyordur.bilemedim.ama bir tayfa var ben ne zaman mekanin onunden gecsem adamlar oturmus raki iciyor.saat farketmeksizin.gunduz saat 1-3.asil onlara imreniyorum ben
  • bağzı arkadaşların instagramdan tüm içtiklerinide paylaştıkları şeydir.
    hayır adisyonun hatalı olmasına imkan yok kardeşim, her içtiyini zaten çekiyon, bi kafede nasıl 30 fotoğraf atabiliyon, valla bravo.
  • sabahtan akşama kadar kahvede okey oynayan insanlarla aynı kafa net.
  • Beleş internetten dolayı olabilir.
  • Ben kafede değil ama çay ocağında yapıyorum bunu. Sohbet edecek illa birileri denk geliyor. Mükemmel aktivite.
  • evden kaçmak için müthiiş yöntemdir yanına kitap okumak da eklenince.
  • yazı yazmak, bilgisayardan çalışanlar için işlerini yapmak, kitap okumak vb. aktiviteler için eve kapalı kalmaktansa tercih edilebilecek olay.