olmasını istediğiniz çılgın fikirler

  • Arkadaşlar biraz önce tuvalette aklıma geldi bu fikir,nedense bunu belirtmem gerekiyormuş gibi hissettim. Neyse...

    Malum bugünlerde bir çoğumuz düzensiz uyku saatleriyle cebelleşiyoruz, uyku sürelerini arttırıyor bir çoğumuz.

    Fena mı olurdu yani bir çip ya da cihaz olsa, biz onu uykuya geçmeden hemen önce takıp istediğimiz rüyayı sanki gerçekmişcesine kurgulyabilseydik ve bu yaşanırken bedenimiz ihtiyacı olan uykuyu tam anlamıyla alıp, zinde bir şekilde uyanabilseydik. Artı rüyalarda da buluşabilmeli insanlar.
    Uykuyla geçen saatlerimi ömründen saymıyorum artık ben. ...
  • sözlükteki tüm daim olsunların selam ve dua ile'ye dönüşmesi
  • Geniş balkonumuz için portatif kullanılabilen ayaklara sahip, halatla tavana asıp yükseltip normal olarak da yer için de kullanabileceğimiz ahşap bir masa fikrim var. Yazdım, çizdim. hesap kitap da tamam. Geriye malzemeleri sipariş vermek ve uğraşmak kalıyor. 150x75 cm olacak boyutları. Masif çamdan. Olur mu olur.
  • Bazen yürümeye öyle üşeniyorum ki şu yürüyen yol/bant sistemlerinden her yerde olsa ne olur sanki diye hayal ediyorum. En azından şehirlerin belirli noktalarında ya da işlek yerlerinde olsa fena olmaz.
  • dünyanın her hangi bir yerine, bayburt'a gidiyormuş gibi sorgusuz sualsiz vizesiz pasaportsuz gidebilmek.