kimseyi rahatsız etmeden bağırmak
10 entry daha
-
şuan bunu ciddi anlamda düşünüyorum. avazım çıktığı kadar bağırsam, sanki bir şeyler düzelecekmiş gibi geliyor. ne yazık ki, bundan herhangi bir kimse rahatsız olursa, bu defa ben rahatsız olurum. bir yolunu bulacağız elbette. -
bağırmaktan ziya de sorunu sessizce çözmek daha makul bir davranıştır. baktınız sorunu çözemiyorsunuz, hiç olmazsa mücadele etmiş denemişsinizdir.
(bkz: rabbine sığınmak )
bağırırcasına edit: kardeşim blog sözlük'de o kadar bilgili olmasa da, dişe dokunur entryler girdim, hiçbiri bu entryim kadar fav ve beğeni almadı, hani biz farklıydık.
yine ve yeniden ''kimseyi rahatsız etmeden bağırmak'' demişken, zamanında nevi şahsına münhasır, bırakın ölmeyi yüz ameliyatından başka ameliyat geçirmeyen, polat alemdar beyefendi zamanında kimseyi rahatsız etmeden nasıl bağırmış. işte biz buna diyaframdan boşalırcasına bağırmak diyoruz.
polat alemdar bey'in hönkürmesi ve yeter diyerek şirk koşması -
ıssız bi parkta hayata geçebilecek eylemdir. önce bir ya da birkaç bira ile boğaz ıslatılması psikolojik olarak da rahatlama sağlar. daha da kimseyi rahatsız etmeden bağırmak istiyorsanız da yazın. caps lock açıkken yardıra yardıra küfredin, bağırmanın yerini tutmaz ama bu da bi alternatif.
10 entry daha
