kamuda f klavye zorunluluğu
6 entry daha
-
istanbul Ak Parti Milletvekili Ekrem Erdem'in, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde düzenlenen Aydın Düşünce Platformu'nda açıkladığı zorunluluk.
her zorunluluk gibi saçmadır. bırakın insanlar tercih yapabilsin. bırakın çocukluğundan beri yıllarca q klavye kullanmış insanlar q klavye kullanmaya devam edebilsin. f klavye kullanınca süper güç mü olacağız? -
solitaire mouse ile oynandığı için sorun olmayacaktır. -
gerizekalılıktır -
Zaten yavaş olan işlemleri daha da yavaşlatacağını düşündüğüm zorunluluktur. F klavyenin başına geçtiğimde, kendimi bilgisayarla tanıştığım ilk güne dönmüş gibi hissediyorum. Evet bilgisayarı tanıyordum ama ona komut vermekten acizdim.
Ama f klavyenin türkçe sözcük yapısına göre tasarlanmış olması, alışma sürecinin ardından daha kullanışlı bir yazma aracı edinmemizi sağlayabilir. Sadece dayatmaciliga karşıyım. Q klavyede çılgınlar gibi yazabilen adamı bırakın nasıl rahat ediyorsa öyle takılsın.
Edit;yazım -
q klavyeyle büyüyen bir memurun önceden 5 saniyede yaptığı veri girişini 5 dakikada yapmasıdır.
6 entry daha
