fenerbahçe'nin sevilmeme sebebi

  • (bkz: bence) çok büyük olduğundan, çekemediğimizden değil; Aziz yıldırım, ali şen gibi ayrıştırmacı başkanlarıdır. ha tabii bu başkanları gerek rant gerek başka sebeplerden körü körüne destekleyenlerden. 12numaraorg gibi kendi takımından çok rakip takımlarlarla ilgili seviyesiz atıp-tutan taraftar hesapları da ayrı etkendir.

    kendilerine az çeki düzen vermeleri gerekmektedir fb taraftarının, şampiyonluk kutlamalarında başkan taraftara "paralı köpekler" diyecek ve alkışlanacak. gerçekten ilginç
  • Yüce taraftarına rağmen futboldan gram anlamayan teknik direktörü ve insanlıktan gram anlamayan, kimse fenerbahçeden büyük değil demesine rağmen kendini fenerbahçeyi geçtim tff den bile büyük gören bir başkana sahip olması.
  • (bkz: aziz yıldırım)
    (bkz: volkan demirel)
    (bkz: emre belözoğlu)
    .
    .
    .
  • tüm yaptıklarına rağmen mağduru oynuyor olabilmeleri.
  • aziz Yıldırım'dan başkası değildir. zaman geçmeden istifasını vermeli ve böylece Fenerbahçe'ye katkısı olmalıdır. aziz yıldırımın tek katkısı da istifa etmek olacaktır zaten. (bkz: çok zarar verdin başkan çook)