çekiliş veya kampanyadan bir şey kazanan insanlar
-
benim hiç görmediğin duymadığım insanlardır. senelerdir magnum son model pahalı arabalar veriyor ama hiç talihlileri göremiyoruz, veya bilimum AVM'lerde çekiliş ile dağıtılan arabaların sahiplerini görmüyoruz. yalandan kamera önünde kazanan talihlimiz Ahmet BAHTSIZ'a ödülünü veriyoruz deyip arka plandan iş mi çeviriyorlar diye düşündüğüm durum. -
Şanslı olarak varsaydığım insan evlatlarıdır. Hayatımda 2 kere şahit olmuşluğum vardır.
Bir keresinde iş yerimdeki arkadaşım turkcellden ipad tablet kazandı. Kazandığı tableti 2 yıl kullandıktan sonra sattı.
Bundan 10 sene önce de yerel bir marketin araba çekilişi vardı. Bir tanıdığımıza çıktı araba. Vergilerini ödeyip arabayı aldılar.
Bunların dışında 4 veya 5 sene önce bir yarışma programında kazanılan paraların ödemeleri çalıştığım bankadan yapılıyordu. Kazananlar paraları 3, 5 ay sonra bayağı bir vergi kesintisi yaptıktan sonra alabiliyorlardı.
-
facebook ta teknosa dan mp3, instagram da gezi hesabından powerbank ve kulaklık,yine instagramdan iki kitap, blogdan bir kere oda kokusu ve iki kere de beşer kitap kazanarak dahil olduğum insan grubu.
Edit: 3. Kez 5 kitap kazandım. Ayrıca instagramda bir makyaj hesabının yaptığı çekilişi kazandım. Ayrıca önceden de twitter dan bir kitap kazanmıştım üste yazmayı unutmuşum. Allah' ım sen şu sansımı büyük şeylerde de daim eyle yarabbim amin. (Maşallah deyin. Nazar etmeyin.) -
etraftaki şanslı tipler , ama genelde masum ve temiz yurdum çocukları -
Hiç dahil olmadığım gruptur. nasıl bir duygudur hep merak etmişimdir. -
kesinlikle onlardan biriyim. lise hayatımla başlayan bu süreç her geçen gün artıyor. -
sanırım benim hiç dahil olamayacağım zümre.. hediyeyi geçtim, "Kim milyoner olmak ister?" e yarışmacı olarak seçilsem yeterdi. :)) -
Hiç bir zaman ben zamirine nasip olmayan durumdur. -
Toplanın arkadaşlar hikayeyi anlatıyorum, sonrasına siz karar verin şanslımıyım şanssız mıyım?
Sene 2013 aylardan Aralık, soğuk mu soğuk bir kış günü. Bir bankanın internet sitesinde yapılan çekilişte bir resim verilmişti ve 6 ya da 8'e bölünmüş bu resimde bir futbolcu voleyle topa vuruyordu ve top gözükmüyordu, topun yerini doğru tahmin eden ilk 1000. kişiye Galatasaray-Juventus Şampiyonlar Ligi maçına çift kişilik bilet hediye ediliyordu.
Ben de çıkar belki diye katıldım, tabi sonradan unuttum, Facebooktan gelen mesajlardan öğrendim kazandığımı, hemen ilgili sayfaya girip kontrol ettim ve gerçekten ben kazanmıştım. Üzerimdeki şaşkınlığı attıktan sonra hemen durum hakkında planlar yapmaya başladım, bu arada Facebooktan tanımadığım insanlar mesaj atmaya devam ediyordu, bileti satar mısın felan diye. Ben de Ali Samiyen Stadından sonra yeni stada hiç gidememiş koyu bir Galatasaray taraftarı olarak hepsini elimin tersiyle iteledim gitti, böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyordum.
Neyse, dönem dönem İstanbulda işlerimiz oluyordu, aynı güne ayarlayıp iş yerinden arkadaşımla gittik.
Bir gün öncesinden gece 2 de otobüse bindik, sabah İstanbulda olduk, bileti alabilmek için gidiş dönüş olmak üzere 2 saatten fazla yol teptik, sabah 10 den akşam 7-8 e kadar işlerimizi de hallettik ama sağa sola gitmekten ve ayakta durmaktan dizlerim ağrımıştı o derece yoğun geçti.
Akşam işimizi bitirip stadın yoluna koyulunca heyecanımız daha da katlandı, hava soğuk ama aldırış etmiyoruz maçı izleyeceğiz ya.
Stada girdik maç başladı ve futbolu yakından takip edenlerin iyi bildiği gibi ilk yarı bitmeden kar nedeniyle maç yarıda kesildi! Maçın ne zamana ertelendiği de belli olmadığı için İstanbulda kalma ihtimalimiz yoktu. Hayal kırıklığı içerisinde geri dönüş yoluna geçtik, staddan çıkıp metroya ulaşmak zaten 1 saatten fazla sürdü, metroyla Mecidiyeköye gidip bir otobüs firmasının servisine binip küçük bir otogar gibi bir yere gittik gece 1 otobüsüne yer bulduk ve bindik, dönüş yolunda kar nedeniyle yollar kapandı, zar zor gelebildik ve sabah 8 e doğru Eskişehire ulaşabildik, üstümüzü bile değiştirmeden iş yerine gittik ve akşama kadar çalıştık, maçın ertesi gün oynanma karı verildi tabi maçın geri kalan kısmını da internetten izledik :)
Şu meşhur golle Galatasaray Juventusu yenmiş ve üst tura çıkmıştı
Buffonun çaresiz bakışları
Maçın hikayesi de bu videoda
Galatasaray - Juventus maçının hikayesi -
Hiç unutmam, yıllar önce Doritos'un TYTZ kampanyası vardı. Ve çekilişle başka ne veriyorlardı bilmiyorum, ama ipod nano vermişlerdi. O zamanlar Apple kullanmak böyle şimdiki gibi değildi tabii. Çok başkaydı. Ben de tam 4 çekiliş kartıyla, TYTZ harflerine uygun sloganlarla katılmıştım lisedeyken. Yine tam hatırlamıyorum, ama yedeğin yedeği idim. Asıl ve yedek olan kişiler kartları ibraz edemedikleri ve ben de kartları sakladığım için, eve gelen bildirim mektubuyla kartları yollamış ve iPod nanoma kavuşmuştum. O ipod nano hala çalışıyor ve ben üstüne ipod touch ve iphone almama rağmen hala kullanıyorum. O yüzden yığınla (bkz: msg) barındırsa da doritos ile çok başka bir ilişkimiz var. -
imrendiğim insanlardır. -
Kim lan bu erol egemen ya... -
En asil duyguların insanlarıdırlar.
nescafe kampanyası için geçen yıl 3bin paket ikisi bir arada içtik. Ulan arabayı geç, bari bi iphone çıksaydı. Yedek listeye bile almadılar.
Bir keresinde cook uzaklardan bir akrabam, sans eseri benzin aldığı istasyonda çekilişe katılıp araba kazandı. Bak arabası olan adam araba kazandı diyorum. -
Kıçı ballı tipler. -
Bir hafta arayla aynı avm de aynı çekilişten gorevliden toplamda iki tane olduğunu öğrendiğim son derece çirkin tabakların ikisini de "kazanarak" aralarında bulunduğum topluluk. -
Birçok arkadaşımın haiz olduğu durumdur. Bana denk gelemez zaten
