blog sözlük'ün efsane reklam stratejisi

  • Dikkat çekici bir stratejidir. Umarım nerede çokluk orada b*kluk sözüne dönüşmez. Şuan böylesine güzel bir mecranın bozulmasını hiç mi hiiiç istemem.
  • valla ben bi kaç yıldır buradayım ilk defa bu kadar hareketli görüyorum sözlüğü. gerçi benden önce de buna benzermiş sanırım ama.
    şimdilik memnunum sol tarafta bir akış görmek güzel hatta yetişememek bile keyifli amma olası bir nevişahsınamünhasır özelliklerini kaybetme durumunda yazık olur güselim sözlüğümüze.
    t:işe yaramış stratejidir
    edit:t
  • bende malum hesabın entrylerime ulaşmasıyla geldim. tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum
  • Ekşi den geldim ama an itibariyle orda yazıyorum, arkadaşlar var
  • çok zekice bir harekettir, reklamcılara ders diye okutulması gerekir. Ben de bu şekilde blogsözlük ile tanıştım ve şimdiye kadar memnun kaldım.
  • Bu neymiş ki diyerek bir bakayım dedim ve üye oldum.
    İlginç ama etkili reklam yöntemidir.
  • Yanlış bir stratejidir. Tam gaz ilerliyorlar ama yanlış bir ilerleme burasının sonu da diger sozlukler gibi olacak.
  • alfa elinden hiç bir şeyin kurtulamayacağının kanıtı olan ve dur durak bilmeksizin devam eden stratejidir.
  • ekşi sözlükteki çaylak entrylerini "blog sözlükte çaylaklık yok" isimli hesapla favlayıp reklam yapma stratejisidir. baya başarılı da olmuştur o sayede buraya geldim. aynı şekil de buraya gelen başka yazarlar var mıdır merak ettim.