barda yalnız içmek

  • çoğu insanın ezik yıkık gördüğü insanlardır. fakat evrenin en cool hareketlerinden biri bence
  • yalnız sinemaya gitmek veya yalnız yemekten bir farkı yoktur. bazen oturur ve sadece akışı izlersin
  • En sevdiğim etkinliğim. Öyle ki artık müdavimi sayılabilecek bara zengin olmasam da damsız girebilecek seviyeye geldim.
  • (bkz: corona yüzünden yapılamayan şeyler)
  • Üç sene önce düzenli olarak yaptığım ve günlük yaşamımı oldukça kötü etkileyen durumdur. Hergün gittiğim barın en sote yeriye oturur, önden 3 bira devirir, 5 tekila shot yapıştırır, kapanışı da 33 cl birayla yapar sessiz sessiz eve yönelirdim. Bir süre böyle devam ettim sonra baktım ki alkolizme doğru ufak ama istikrarlı adımlar atıyorum bıraktım bara falan gitmeyi. Artık iki ayda bir arkadaşlarla gidip bir bira içip kalkıyorum. Tertemiz.
  • Alkolünde etkisiyle dışardan kendini ulaşılamaz ve gözlerin üzerinde olduğunu düşünür fakat içi kıpır kıpır yanına gelecek hatun kişisini beklemektedir. Triplerdedir, fenalardadır yanına gidip bir merhaba diyip bir içkisini içmekte ve sonra uzamakta fayda vardır, değerlendirilmelidir
  • Birey olabilme yeteneğinin yüksek olduğu ülkelerde, başka insanlar ile tanışabilmenin güzel bir yoludur.

    Fakat bizim gibi yanında biri olmadığında yürümek bile işkence gelen milletlerde ise eziklik olarak algılanır.