aziz sancar'ın evrim yorumu

  • Aziz sancar'ın sözlerini iki tarafta kendi istediği gibi yorumladı. Geçen hafta aşırı islamcılar kendisini yere göğe sığdıramazken bu hafta ateistler sözlerinden alıntılar yapıyor. Bırakalım adam müslüman Türk bir bilim adamı olarak ülkemizi gururla temsil etsin. Sadece bilimsel başarılarıyla gündeme gelsin. Yıllardır ülkenin içinde bulunduğu bu polemiğe çekmeye çalışmayalım.
    Edit:imla
  • Kutuplaşmaya hazır olan milletimi bir kez daha kutuplaştırmıştır.

    Edit: hayır sanki adam "ben budistim" dese, budist olacakmışsınız gibi niye onun lafını referans alıyorsunuz? Kimileri der x kişisi müslümanmış ya da y kişisi yahudiymiş falan. Onlardan sanane abicim? O kişi mi kanıtlıyor dini görüşünün doğruluğunu?
  • Aziz Sancar: evrim gerçektir

    (Bence de evrim var. bunun dinle alakası yok. Her ne kadar maymundan geldiğimizi düşünmesem de, biyoloji evrenini şekillendiren bir evrim gerçeği olduğunu düşünüyorum.)