22 mayıs 2017 atatürk heykeline baltalı saldırı

  • sakarya'da, suriyeli olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yapılan saldırıdır.
    kişi önce heykeli benzin ile yakmaya çalışmış, daha sonra heykele balta ile saldırıp türk bayrağını ezmiş.

    görüntüler
  • hiiiiiiiiiç duyar kasıp adalet falan diye zırvalamaya gerek yok. bu hödüğün kafasının gözünün kırılıp ülkesine postalanması lazım.

    (bkz: gereksiz iyi niyet iyi niyet değildir)
  • Son zamanlarda ulu öndere yapılan saldırılardan biri daha. Bakın büyük resim küçük resim bilmem ama birileri hassas olduğumuz konular içerisinde bizi kaşıyorlar. Bunu yapan suriyeli aralarinda bi miktar parayla herseyi yaptirabilecegin insanlar var. Gerilimi arttırarak bu olaylara şiddet ile karşılık vermemiz isteniyor.

    Normal de sakin bi insanım ancak bu tür durumlar benim de sinirlerimi ziplatip sağlıklı düşünmemi engelliyor ama inanin bana bi kac kendini bilmez comar dışında mustafa kemal atatürk ile ilgili kimsenin derdi yok.
  • (bkz: insanı katil olmaya zorlayan şeyler)
  • Yediği kaba pisleyen insanın gerçekleştirmiş olduğu saldırı. Biz halen onların ülkelerinde savaş var, Gelsinler yazıktır demeye devam edelim. Hatta bununla yetinmeyip türk vatandaşı olmalarını sağlayalım. Adam bizi bu günlere getiren, özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz insanın anısına hiç saygı göstermesin. ve biz de bu zihniyete sahip insanlarla yaşamaya devam edelim.
    Ülkenin durumunun her geçen gün içler acısı hal alması gerçeğini daha ne kadar görmezden geleceğiz.
  • Bu ve benzeri saldırıları yapan veya yapmayı planlayan orospu çocukları menemeni hatırlayın. O şerefsizlerin bok çuvalı bendelerinin nasıl sallandığını gözlerinizin önüne getirin.
  • Saçma. Saçmasapan. Gereksiz. Gerizekalıca. Eylemsi.
    Hayır sadece bir heykel o. Sadece bir heykeli kırmakla yakmakla kişiyi, kişinin değerini, fikirlerini ve insanlardaki yerini değiştiremezsin,düşüremezsin. Bu yaptıkları sadece gözleri açıyor o kadar.

    Ayrıca iddia edildiği gibi Suriyeliyse sınırdışı edilip işidin önüne atsınlar bakalım ne yapabilir orada. Korkarım bir 10-20 yıl sonra özerklik isteyecek kadar yerleşmiş olacaklar ülkeye.