1915 çanakkale köprüsü

2 entry daha

  • 18 mart 2017'de temeli atılacak olan köprü. orta açıklığı 2023 metre olarak tasarlanan köprü dünyanın en uzun köprüsü olacakmış.
    trakya'dan anadolu'ya geçerken istanbul üzerinden gitmek istemeyenler için güzel bir alternatif fakat geçiş ücretinin 15 Euro + kdv olması ve devlet tarafından günlük 45000 araç geçişinin garanti edilmesi biz vatandaşlar için pek de hayırlı bir haber olarak görünmüyor. hayırlı olsun mu yoksa geçmiş olsun mu ne desem bilemedim.
  • "Çanakkale geçilmez, tarihte kaldı artık. Çanakkale geçilir, her türlü geçilir hale geliyor. Denizden geçiliyor, havadan geçiliyor, şimdi karadan da geçilmiş olacak" sözleri ile abidik gubidik insanlar tarafından tanıtılmıştır. Bugün de temeli atılıyor.
  • Çanakkalenin geçilememesinin andığımız gün çanakkale geçilecek sloganıyla temeli atılacak köprü.
  • Vatana millete hayirli olsun diyorum. Insallah cok arac gecer de vatandasa yine maliyeti yansitilmaz
2 entry daha