emzirme döneminin kurtarıcısı


  • Hamilelik döneminin ardından anne ile bebek arasında artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bebeğin anneyi tanıması ve kokusunu alması doğumdan hemen sonra başlar. Ardından anne tarafından beslenmesi ile anne ile bebek arasındaki bağ daha da güçlenir. Ancak emzirme işlemi ilk dönemlerde alışılması gereken farklı bir süreçtir. Bunun için annelere özel emzirme sutyenleri bulunmaktadır. Bu sutyenlerin kullanımı oldukça kolay olmasıyla birlikte lohusa döneminde lohusa gecelik ve pijama ürünleri ile kullanım oldukça rahat olacaktır.

    Hamile giyim sektörü içerisinde farklı tasarımlar ve farklı tarzda ürünler sunulmaktadır. Bu ürünler tamamen annelerin yaşantılarını kolaylaştırmak ve sürecin rahat geçmesini sağlamaktır. Özellikle hamilelik sonrası ilk 6 hafta her anne için önemli ve atlatılması zor bir süreç olabilir. Bu nedenle bu süreçte kullanılacak ürünler ve çevresinin vereceği destek oldukça önemlidir.

    Hamilelik sürecinde anneler vücutlarındaki değişimle birlikte emzirme için hazır hale gelmektedirler. Hamile giyim sektörü de bu noktada anneye daha da kolaylık sağlamak adına pijama, gecelik ve emzirme sutyeni gibi ürünleri özel olarak tasarlamakta ve kullanıma sunmaktadır. Tüm ürünler annenin ve bebeğin hayatını kolaylaştırmak adına üretilmektedir.

    Lohusa gecelik ilk haftalar da kullanımı daha kolay olan giyim ürünlerinden biridir. Gerekli bakımların yapılması ve bu dönemde kendilerine daha fazla dikkat etmesi gereken anneler için gecelik ürünleri daha kolay hareket sağlar. Aynı zamanda ilk zamanlarda gece emzirmeleri için gecelik ürünleri daha kolay bir hareket alanı sağlar.

    Her ürün için ayrı bir tasarım söz konusu olsa da anneler için tasarlanan lohusa gecelik ürünlerinde annelerin kendini iyi hissetmesi için şıklık ön planda tutulmaktadır. Emzirme döneminin kurtarıcısı olarak anneler için her türlü ürünün konforlu bir şekilde tasarlanması gerekir. Annelere ruhsal açıdan destek olmak için Lohusahamile, tüm ürünlerinde hem şıklığı hem de rahatlığı yakalamak için özel bir çaba sarf etmektedir.

    Gecelik dışında lohusa dönemine özel üretilen lohusa pijama ürünleri, ilk haftaların ardından rahatlıkla giyilebilir. İlk haftalarda gecelik direkt olarak dikişlere temas etmeyeceği için ağrı ya da herhangi bir acı olmayacaktır. Dikişlerin iyileşmeye başlamasıyla birlikte pijama ürünleri tercih edilebilir. Emzirme işlemi sırasında da kolay bir şekilde hareket sağlayacak bu ürünler, esneyen kumaşı sayesinde vücuda yapışmayacaktır.

    Lohusa pijama için günlük yaşamda olduğu gibi şık tasarımlar söz konusudur. Emzirme sutyeni kullanmanız halinde de pijama ile kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Sutyen pijama içerisinde herhangi bir şekilde belli olmadığı gibi herhangi bir sızıntıda da emilme görevi görmektedir.

    Emziren anneler her zaman rahatlık isterler. Bu hem bebek açısından hem de anne açısından koruma alanı gibi alandır. Emzirme sırasında kullanabileceğiniz lohusa pijama ve gecelik ürünleri, sizlere bu dönemde büyük kolaylık sağlayacaktır.