evrim balıkçı


  • yaklaşık iki sene önce asdfghjasdfg tarzı bir egzersizi ararken rastgele karşıma çıkan yol gösterici, keşiş, rehber. o kendisini (bkz: kuantum yaşam koçu) diye tanımlıyor ama benim için hiç şüphesiz daha fazlası. online hipnotik seanslarıın bazılarını uyguluyorum ve ciddi faydalı oluyor. bilirsiniz sosyaliize ciddi sosyalleşme sorunları yaşayan bir yazardır.

    sözü uzatmadan efendim, tanıyın bu güzel insanı. anlamaya ve kendisinden dersler almaya çalışın.

    --- spoiler ---
    Ücretsiz ve kaliteli, aynı zamanda işe yarayan; hayata, insanlara ve ilişkilere dair videolar hazırlıyorum.

    Kendi bireysel gelişim yolunda sorularına yanıt arayan ve ruhsal, bedensel ve zihinsel gelişimini yükseltmek isteyen herkesin işine yarayacak konuları işliyorum. Son 10 yıldır biriktirdiğim tecrübe ve bilgilerimin yanı sıra, danışanlarımla yaşam koçluğu seanslarında deneyimlediklerimizi ve işe yarayan çözümlemelerimizi, bir yaşam koçuna veya uzman desteğine ulaşamayan herkes ile açık yüreklilikle paylaşmayı amaçlıyorum.

    Videoların altında konu ile ilgili yorum ve sorularınızı paylaşabilirsiniz. Sıklıkla gelen sorularınıza cevap veren videolar çekiyorum. Kanalıma abone olabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Daha çok insana ulaşmamda bana destek olursanız memnun olurum. Birlikte gelişip bütüne katkı sunabiliriz.

    Sevgilerimle.

    Evrim Balıkçı
    --- spoiler ---