blog sözlük whatsapp grubu


  • Sadece asosyal sözlükte şahsıma ait binlerce bilgi ve açıklama, analiz tarzında entrylerim var iken (ki nicesi 1.nesilden 6.nesil yazar alımında inci sözlükte ve inci kadar yazmadığım ekşi sözlük var) Yeni gözü ile bakılması tamamen egodan kaynaklıdır. Yukarıda bir yazarın bahsettiği gibi 1 seneyi aşkın bir süredir aktif olan bir sözlükte 70-80bin aralığında entry girilmiş ve bunun belli bir kısmını da haliyle format açıklığı olan bakınız vererek yahut tanım niteliğinde bu goygoyu çevirerek yazılmış. Bir bir hepimizin entrylerini toplasanız bu zamana kadar olanları, burada yazsaydık şu an ki entry sayısına ek olarak %30-40lık bir dilimi sadece biz yazmış olurduk.

    Standart insanlar olarak gelmedik buraya, sıradan bir insanın donanımıyla da yazmıyoruz. Sizin incide, ekşide, asosyalde , uludağda imrenerek okuduğunuz entrylerin sahipleri de aramızda yer almakta. Bu yüzden örnek vermemiz gerekirse "toretto" adlı yazarın yaş ile zekayı, donanımı bir tutup tanımadan etmeden menstrual döngüsü gelmiş kadınlar gibi hormonal dalgalanmalarıyla atarlanarak bizi tabiri caiz ise tiiye alması tamamen basitliktir. Özellikle seviye muhabbetinin yapılması ise bir o kadar yanlıştır.

    Şayet ki grubumuza alım yaptık ve arkadaşımıza uygun gelmedi bu ortam. Ancak grup içindeki konuları veya gündemi, konuşmalarımızı yahut bizzat cümlelerimizi kişi sahibinden izinsiz olarak buraya taşımak kişi özelini ifşa etmektir. Özel hayatın bir nebze olsun ihlalidir. yorum yaparsın girdim sevmedim troll muhabbet var dersin ancak içeride ne olduğunu aktaramazsın veya konuşmaklar yüzünden burda bizi yeremezsiniz.

    (bkz: Eyyyy blog sözlük, sen kimsenin ya ??!)