2017 ramazan ilk dayak piyangosu


  • (bkz: hayvanları koruma derneğinin açılışında kurban kesmek)
    Dikkat cekmek istediginiz konuyu anliyorum. Bu konu hakkinda yasanan olaylari da kesssinlikle dogru bulmuyorum. Zaten "yok yemek yedi" "yok sigara icti" "yok gozunun ustunde kasi vardi" bilmem ne diyip de birilerine saldiran yaratiklarla ayni dini yasamiyorum.
    Ama siz bunu bu sekilde ortaya acarak aslinda yasanan olaylari benimsediginizi, o saldirganlarin nefretini yaydiginizin farkinda degil misiniz? Rahatsiz oldugunuz bir sey varsa ustunuze duseni yapin, onu anons edip de sanki marifetmis gibi yaymak ustunuze dusen olmuyor.
    Kendini bilmez bir kisi o saldiriyi gerceklestirirken x sehrinde bulunmus olabilir. Simdi sen kocaaaaaaa x sehrinin '*' hepsini nasil zan altinda tutabilirsin? Bu sey gibi, "bir elma yedim icinden kurt cikti. Butun elmalar kurtludur" demek gibi. Komik degil mi?
    Aslinda burada elestirilmesi gerekenler x sehrinin hepsini zan altinda birakilmasina sebebiyet veren kendi bilmezler. İnandığım tanri da onlara bunun hesabini soracaktir zaten.
    Nefrete nefretle karsilik vermeyin angrybirdler. Buraya bu aciklamayi yapmamin sebebi de yanlisa yanlisla karsilik verdiginizi dusunuyor olmam. Reklamin iyisi kotusu olmaz. Azalmasi icin prostesto ederken cogalmasina neden olabilirsiniz.
    Ha inanmiyor musunuz?
    Hakli olduğunuzu dusunelim. Size direkt acik hedef gostereyim. Ben yatiracak olsam parami angrybird 'e yatirirdim. Cunku kendisi bir erzurumlu olarak konya'da yasiyor. Aman dikkat edin ramazanda sizi lahmacununa kiyma miyma yapmasin.
    Kimseyi incitmek istemem. İncinenlerden de ozur dilerim. Sevgiler.