blog sözlük itiraf


  • Vallahi deli olucam. Abi insan çapı kadar hareket etmeli ya. Yeminle bak.

    Erasmus'a gitmiştim üniversite zamanında Litvanya'ya. oradaki fakirliği de gördüm, lüks yaşamı da gördüm. Malum çok renkli bir dünyam olduğundan en uç noktaları görme şansını da elde ettim tanıştıklarım yüzünden/sayesinde. Neyse, oradaki vilnius teknik üniversitesindeydim, oranın kyk tarzında bi yurdu var. yurt değil başka bir yer. bizim kykleri görmedim ama otel kalır bizimkiler, oranınkilerin yanında. fakir abi halk. fakir yani bildiğin fakir çoğu. dersin ki bunları niye ab ye aldılar. niye almasınlar ki? çok siyasi sebebi var da neyse. Rusya'dan ayrılmaları ve onlarla sınır olmalarına şükretsinler bence.

    orda tanıştığım kızlardan biri var instagram ve facebook hesabımda. çapının çok üstünde geziyor kız. Yani atıyorum elinde 1 varsa 10 gösteriyor. Az önce de elinde fransız bayrağıyla "artık bebekler gibi rahatça uyuyabilirim" yazılı bir fotoğraf paylaşmış. Yani demek istediği "ben çok interneyşınılım ve fransayı destekliyorum, taammııaağğ?" Hep de bunlar gözüme çarpıyor benim farkında mısın Sözlük?

    Neden? Çünkü ben de meslektaşım olan diğer mühendisler gibi kendini pazarlayabilen, ağzı bildiğin laf yapan ve *buraya küfür yazdım normalde* çocuğu boş bir insan olsaydım, az bir şey olsaydım, ben de böyle oturmazdım yerimde. Hatta bana küfür eden o salak mühendise gider güzel bir yumruk atardım istifa etmek yerine.

    Ama değer mi? Değmez. Hayat zaten sağdan epilepsi, soldan hiperhidrozis şeklinde girişiyor bana.